• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo - Hajduk 1:0!

Autor mondo.rs

Još jedan fudbaler splitskog Hajduka prešao je u zagrebački Dinamo. Najbolji! Prodali ga da bi imali da plate one koji ostaju...

Trend prelazaka igrača splitskog Hajduka u zagrebački Dinamo je nastavljen.

Najbolji igrač Hajduka, "bila desetka", Franko Andrijašević potpisao je u petak petogodišnji ugovor sa hrvatskim šampionom.

"Veoma sam srećan i zadovoljan što sam došao u Dinamo. Pre nego što se okrenem budućnosti, želim da se zahvalim Hajduku na svemu jer me je odgojio", rekao je Andrijašević na promociji na stadionu "Maksimir".

Prema ranijim informacijama hrvatskih medija, Dinamo je platio Hajduku 750.000 evra za Andrijaševića, a igrač se odrekao dela novca koji je trebalo da dobije.

"Izuzetno mi je drago što će obeštećenje, koje će Hajduk dobiti za mene pomoći igračima i radnoj zajednici", izjavio je Andrijašević.

Potom je dodao rečenicu koja se nikako neće dopasti čuvenoj Torcidi (kao ni njegov transfer, uostalom):

"Ipak je ovo korak više u mojoj karijeri, jer je Dinamo veliki klub koji stalno osvaja trofeje i igra evropska takmičenja, a ima i velike ambicije. Znam da Dinamo ima kvalitetnih veznih igrača, uostalom dosta ih je i došlo u ovom prelaznom roku, ali ja definitivno verujem u sebe i svoje mogućnosti. Cenim svakoga, na meni je da na svakom treningu dajem sve od sebe", rekao je Andrijašević.



Za ovog fudbalera vezana je i pikanterija pred jedan od prethodnih velikih derbija hrvatskog fudbala. On je propustio derbi u Splitu zbog vlastitog venčanja. Vikend pre zakazanog derbija, on je namerno dobio, odnosno izdejstvovao da dobije žuti katon kako bi bio slobodan, jer je unapred zakazao venčanje, smetnuvši sa uma da je tad derbi protiv Dinama.

Navijačima Hajduka je bilo potrebno mnogo vremena da mu oproste. Ovaj transfer neće sigurno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC