• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ima nas četiri miliona, ali smo u drugom krugu"

Navijači Kostarike očekivano oduševljeno reagovali na pobedu svoje reprezentacije nad Italijom. Pročitajte njihove prve utiske.

Mundijal u Brazilu ostaće upamćen po nekoliko već viđenih detalja, rezultata, neočekivanih eliminacija, ali i po senzaciji Kostarike.

Reprezentacija koja je posmatrana kao autsajder u "Grupi smrti"; uz Italiju, Englesku i Urugvaj, ostvarila je dve pobede u prve dve utakmice i među prvima obezbedila plasman u nokaut fazu.

Trijumfom nad Italijom u petak uveče, Brajan Ruiz i saigrači prvi su "izvukli kartu" za narednu rundu. Njiovi navijači bili su ushićeni i to preneli izveštaču Sport networka uz Brazila.

"Svi su govorili da smo u najtežoj grupi i svi su govorili da je Kostarika autsajder, ali sada smo prvi u grupi. Prvi smo i to je sve. To je sveeeee..."

"Nismo imali ideju da će biti tako. Znali samo da ćemo gledati tri teške utakmice, sa tri šampiona sveta i sada smo prvi. P R V I ! Nas ima samo četiri miliona...", rekao je jedan od navijača.

Dok su kraj njih prolazili potišteni Italijani,, Kostarikanci su pevali, igrali, plesali...

"Svet je sada mali što se fudbala tiče. Svi igraju istu igru. Nemamo velika imena kao što su Kristijano Ronaldo ili Mesija, ali smo prvi".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC