• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šestogodišnjak aplicirao za posao trenera Seltika!

Simpatična vest dolazi iz Škotske. Šestogodišnjak Ejdan Hedridž seo i napisao pismo upravi Seltika nudeći svoje usluge za mesto šefa stručnog štaba! Saznajte šta su mu odgovorili.

Uobičajen "scenario" kada aplicirate za posao izgleda ovako: pošaljete pismo, sa biografijom, a kompanija vas ni ne obavesti da niste prošli.

Ali, šestogodišnjem Ejdanu Hedridžu pošlo je za rukom da mu nesuđeni poslodavac odgovori. I to kako!

Ovaj mališa je video šansu za sebe i svoj prvi posao u, ni manje, ni više, nego čuvenom Fudbalskom klubu Seltiku iz Glazgova i to za mesto trenera! Nakon što je Nil Lenon napustio ekipu na kraju protekle sezone, mesto trenera jebilo upražnjeno.

A Ejdan smatra da je on pravi čovek za taj posao. Na njegovu žalost Seltik je već imenovao novog trenera (Roni Deila).

Seo je i napisao pismo upravi Seltika. Ali, nije bio stavljen na "ignore". Ne! Dobio je odgovor od izvršnog direktora kluba Pitera Lovela, a uz to i polo majicu (odgovarajuće veličine) u bojama Seltika (razume se).

"Dragi Ejdane, hvala što ste nam napisali pismo. Kao što znate, imenovali smo Ronija Deilu za novog menadžera, jer verujemo da on ima znanje, entuzijazam i samopouzdanje da povede Seltik putevima uspeha. Zaista sam srećan što ste nam poslali pismo i što sebe smatrate pravim kandidatom za ovaj posao. Možda ćete jednog dana zaista i postati trener Seltika. U međuvremenu, želim vam da završite školsku godinu i uživate u predstojećem raspustu", glasio je odgovor čelnika Seltika ovom mališanu.

O celom ovom sipmpatičnom događaju javnost je upoznao Ejdanov brat koji je na Twitteru postavio ovu prepisku.




Ejdanova majka je lokalnim medijima rekla da on još nije video odgovor iz Seltika, ali da će, kad to bude učinio, "sigurno skakati od sreće po kući".

"Kada je napisao pismo misli smo da će ga to brzo proći. Ali, on toliko voli Seltik da je zaista uveren da bi bio dobar trener. Ejdan bi strašno želeo da jednog dana bude igrač Seltika, on samo o tome priča, ni o čemu drugom. Nismo očekivali da će mu odgovoriti na pismo, a kamoli da će mu poslati majicu. Taj potez kluba nas je oduševio. Čudesno je da klub kakav je Seltik ima vremena i da se bavi najmlađim navijačima poput Ejdana", rekla je Ejdanova majka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC