• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Petar Grbić od sada ima problem"

Autor mondo.rs

"Moraće da uvek igra kao u petak uveče", upozorio je trener Partizana Marko Nikolić svog igrača.

 "Petar Grbić od sada ima problem" Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Utakmicom protiv Malmea, fudbaleri Partizana završili su uvodni deo priprema, pred subotnji put u Sloveniju, gde će u Mariboru nastaviti da rade.

Prva provera, na  "otvaranju" sezone 2014/15, okupila je u Humskoj 4.000 ljubitelja fudbala i crno-belih, koji su platili ulaznice i tako pomogli ugrožene od poplava.

Šef struke Partizana poslao je od početka utakmice na teren ekipu u kombinovanom sastavu, sačinjenu od igrača koji prethodne sezone uglavnom nisu imali značajniju minutažu.

U nastavku je na teren izveo najbolje što ima i video dva gola svog tima, za konačnih 3:3.

Jedan od najistaknutijih igrača crno-belih bio je Petar Grbić, ofanzivni vezista koji je zaigrao od 46. minuta i za poluvreme nagovestio da će sledeću sezonu dočekati u boljoj formi nego prethodnu.

Crnogorac je u nadoknadi vremena iznudio penal, koji je Saša Ilić iskoristio i postavio konačnih 3:3.

"Petar Grbić bio je jedan od najboljih na terenu. Grbić je bio pravi. To je parametar za njega. Videli smo da može i sad je sebi stvorio problem, jer ubuduće očekujem da uvek bude na ovakvom nivou", rekao je Marko Nikolić posle utakmice.

Trener Partizana nije pružio priliku svim igračima, između ostalih Nikoli Ninkoviću i Danku Lazoviću. Prvi nije igrao zbog lakše povrede, ali se očekuje već u nedelju ili ponedeljak na treningu. Drugi je odmarao posle prvog dela priprema.

Takođe, prema informacijama koje ima trener Partizana, Vladimir Volkov nije ozbiljnije povređen, već izašao zbog običnog ušinuća leđa. On je bio jedan od dvojice fudbalera koji su prinudno napustili igru.

Pre njega, zbog teže povrede, izašao je jedan od najboljih igrača Malmea - Giljermo Molins. On je u 45. minutu ostao da leži na terenu, a već posle desetak minuta odvezen je u bolnicu.

Trener Malmea Age Hareide bio je ljut posle utakmice na sudiju Milenka Vukadinovića, optuživši ga da je grešio i da je dozvolio grubu igru. Nepostojeći, a dosuđeni penal u nadoknadi nije najviše iznervirao norveškog trenera, kao ni ispušteno vođstvo njegovog tima.

"Sudija je bio smešan. Imao je situaciju ispred sebe i dozvolio je da se igra grubo, pa su zbog toga i usledile povrede", "grmeo" je Hareide.

Na pitanje da li zna koliko je teška Molinsova povreda, odgovorio je podjednako ljutito.

"Ne znam, nisam doktor".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC