• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO sa Partizanom na Pohorju

Autor mondo.rs

Poštovani čitaoci, u narednih desetak dana na MONDU čitajte najnovije informacije sa priprema Partizana u Sloveniji. O tome će vas obaveštavati naš novinar Vladimir Sukdolak.

Ista baza - isti ciljevi!

Prvi put u poslednje četiri godine Partizan je doputovao u Maribor kao vicešampion Srbije, ali su planovi ostali isti i za ovo leto. Plasman u Ligu šampoiona kao premija ili ulazak u grupnu fazu manje popularnog evropskog klupskog takmičenja, što bi u klubu iz Humske takođe bilo označeno kao uspeh.

Glavnu fazu priprema crno-beli će i ove godine odraditi na slovenačkom Pohorju. Narednih 12 dana stručni štab na čelu sa Markom Nikolićem pokušaće da što bolje spremi ekipu za sezonu koja za beogradski klub počinje 15. ili 16. jula u 2. kolu kvalifikacija za elitno takmičenje.

Izvor: MONDO

U Sloveniju je stiglo 27 igrača, međutim broj fudbalera će se sigurno promeniti u zavisnosti od dolazaka ili eventualnih odlazaka.

Planirano je da "parni valjak" odigra četiri kontrolne utakmice protiv kvalitetnih rivala poput Šturma iz Graca (1. jul), rumunskog Petrolula (4. jul), ruskog Rubina (6. jul) i ukrajinskog Metalista ili moskovske Lokomotive (8. jul), što bi Nikoliću trebalo da posluži kao generalna proba pred uvodne takmičarske duele sa Toršavnom ili Linkolnom.

Crno-beli su po dolasku i smeštanju u hotel Arena održali kratki trening prilagođavanja, a već od nedelje nastavljaju sa vrlo jakim ritmom.

Izveštač MONDA Vladimir Sukdolak je, takođe, u Sloveniji odakle će vas narednih dana izveštavati o svim dešavanjima na pripremama Partizanovih fudbalera.

Izvor: MONDO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC