• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monako i Real seli za sto, tema - Falkao

Autor mondo.rs

Vlasnik bogatog kluba iz kneževine ostvario obećanje i pristao na početak pregovora sa šampionom Evrope o prodaji svog najboljeg igrača.

Posle mnogo nagoveštaja selidbe Radamela Falkaa (28) u Real Madrid, španski list "As" doneo je u nedelju prvu konkretnu informaciju.

"Vlasnik Monaka Dmitrij Ribolovljen pristao je da proda Falkaa Realu, za odgovarajuću cenu. Došao je trenutak, Kolumbijac kreće ka 'Bernabeuu'", piše taj list.

Monako je kupio Falkaa prošlog leta za 45 miliona evra. Kolumbijac ima ugovor na pet sezona i jasno je da neće tek tako moći da spakuje stvari i ode u Madrid. Međutim, španski novinari saznali su i za privatni dogovor efikasnog napadača i Ribolovljeva.

"Falkao i on načelno su se prvog dana sporazumeli da ruski milijarder mora da pristane na pregovore ako Real 'pokuca na njegova vrata' i počne da se raspituje za Kolumbijca. Upravo će se to dogoditi u skoroj budućnosti", piše "As".




Efikasni i snažni centarfor, prema istom izvoru, već dugo očekuje poziv najvećeg kluba na svetu. Da bi ostvario svoju želju i obukao beli dres ranije je, navodno, odbio Luja Van Gala i Mančester junajted, kao i Čelsi, koji ga je hteo pre nego Dijega Kostu.

Takođe nezvanično, Falkao se već pohvalio saigračima da će tokom leta ispuniti svoj san i zaigrati u Realu. Hoće li tamo biti i najbolji strelac Mundijala, Džejms Martinez? Za sada je već postalo jasno da bi ga u Madridu dočekao Nemac Toni Kros.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC