• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rodrigez kao Maradona, kao Mesi"

Autor mondo.rs

Mladi Kolumbijac pobrao je ogromne simpatije stručnjaka svojim nastupom u Brazilu. Pohvale slede jedna drugu. Naravno, najviše inspiracije ima njegov selektor.

Bez obzira na to da li će dan posle svog 23. rođendana igrati finale Mundijala, Džejms Rodrigez izrasta u najveću zvezdu Svetskog prvenstva.

Pored toga što je najbolji strelac turnira sa pet golova, bivši igrač Envigana, Banfilda, Portoa, a sadašnji Monaka, tema je pisanja najvećih svetskih medija.

"Rodrigez je na nivou Maradone", naslov je kojim "Bi-Bi-Si" piše o efikasnom Kolumbijcu, uz prenetu izjavu selektora Hosea Pekermana.

"Znao sam da će ovo biti njegovo Svetsko prvenstvo. Nisam imao dilemu oko toga. Na osnovu svega što sam video, on je najbolji igrač turnira. Ne preterujem, odličan je napadač", izjavio je trener Kolumbijaca.

Na osnovu čak pet Džejmsovih pogodaka, već ga porede sa velikanima igre.

"Za mene su talenti oni koji rade stvari koje nisu povezane sa ranijim životnim iskustvom. Dijego Maradona, Lionel Mesi, Luis Suarez i Džejms Rodrigez rade neke stvari jer imaju određeni dar, koji ih čini posebnima", izjavio je selektor Urugvaja Oskar Tabarez.

"Dugo sam u fudbalu i imam iskustvo. Trenirao sam izuzetne igrače, elitne, visoko tehnički obučene. Najviše me iznenađuje to da u svojim mladim godinama radi bez problema stvari koje su drugi sezonama shvatali i usvajali", dodao je.

 Naredni rival Kolumbije biće Brazi. Rodrigez je istakao da nije uplašen.

"Kao klinac sam silno hteo da igram na Svetskom prvenstvu. San mi se ostvaruje i nadam se da možemo da 'doguramo' daleko. Pišemo istoriju i hoću da uradim još više, jer igram u timu koji hoće da napravi velike stvari. Ne osećamo pritisak. Brazil ima odlične igrače, igra dobro, ali verujem da će morati da dobro obrate pažnju na nas", izjavio je efikasni napadač o narednom rivalu svoje selekcije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC