• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klas-Jan Huntelar: Hrabrost ili ludost?

Autor mondo.rs

Ako promašiš četiri od pet penala tokom sezone za klub i reprezentaciju i staviš loptu na kreč u 94. minutu na Mundijalu, šta si ti?

Klas-Jan Huntelar igra na Svetskom prvenstvu, doduše u ulozi rezerviste, iako je ove sezone zbog teške povrede ligamenata kolena propustio 26 utakmica za klub i reprezentaciju.

Kada se vratio, nije odmah kipteo od samopouzdanja, što se videlo i prilikom izvođenja penala: promašio je četiri od poslednjih pet udaraca koje je izvodio.

I onda, mimo svake logike, kada je Portugalac Pedro Proensa pri rezultatu 1:1, pokazao na belu tačku u 93. minutu utakmice osmine finala Svetskog prvenstva u Brazilu, u konkurenciji jednog Veslija Snajdera i Arjena Robena, Huntelar je hladan "kao špricer" krenuo ka "kreču", uzeo "Brazuku", namestio je na mesto, zaleteo se i rutinski savladao fantastičnog Giljerma Očou za plasman Holandije u četvrtfinale i težak poraz Meksika.

Da li je to hrabrost ili ludost?

Kako god, Huntelar je odveo Holandiju u četvrtfinale sa samo SEDAM dodira tokom 20-ak minuta na terenu. Prvo je, možda i slučajno, licem, poslao loptu pravo na nogu Vesliju Snajderu za 1:1 u 88. minutu, a onda i postigao gol u 94. za veliki preokret.

I to treba znati. I smeti...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC