• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roben: Simulirao sam, izvinjavam se!

Autor mondo.rs

Šta reći posle ovakve izjave Arjena Robena...

Reprezentativac Holandije Arjen Roben izvinio se navijačima zbog pokušaja da na meču osmine finala Svetskog prvenstva protiv Meksika iznudi penal za svoj tim.

Holandija je 2:1 pobedila Meksiko golom Huntelara iz penala, koji je u nadoknadi sudijskog vremena iznudio Roben. Prvotimac Bajerna prethodno je dva puta padao u kaznenom prostoru protivnika, što sudiji Pedru Proensi nije bilo dovoljno za jedanaesterac.

"Moram da se izvinim. Ovaj poslednji je bio penal, dok sam u prvom poluvremenu simulirao. Ne bi trebalo to da radim", rekao je Roben za holandsku televiziju NOS.

Da sve bude čudnije, Roben kaže da je simulirao penal u situaciji kada je kontakt sa protivničkim fudbalerom bio toliko jak da je došlo do preloma kosti noge kod Ektora Morena!? Meksikanca su na nosilima izneli s terena...

Holanđanin kaže da to nije bio penal, ali da jeste onaj kada mu je Rafael Markez jedva stao na stopalo, posle čega je Roben pao kao pokošen.

On je posle dosuđenog penala prišao Huntelaru i pitao ga li želi da izvede najstrožu kaznu.

"Obično imam samopouzdanje da izvedem penal, ali ovoga puta sam bio taj koji je oboren. Bio sam ubeđen da će ge Huntelar dati. To je bio njegov trenutak i zaslužio ga je. Plakao sam od uzbuđenja posle gola, želimo da osvojimo ovo prvenstvo, da se borimo do kraja i ponosan sam na saigrače, posebno ove mlađe", dodao je Roben.

Pročitajte šta je o Robenu i penalu u 94. minutu rekao i junak susreta Huntelar, koji je iz samo sedam dodira sa loptom zabeležio asistenciju i gol.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Pa ovaj je gori od Sanceza

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC