• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Begović o Realu, Mundijalu, Sušiću...

Autor mondo.ba

Golman Stouka i reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović na meti je slavnog Real Madrida. "Lijepo je to čuti, ali puno je spekulacija", kaže čuvar mreže zmajeva.

"U klub još ništa nije stiglo. Puno je spekulacija i lijepo je čuti da je Real Madrid zainteresovan za tebe, ali ja još nisam ni s kim pričao. Poslije odmora vraćam se u Stuk na pripreme, pa ćemo vidjeti", izjavio je Begović za agenciju "Patrija".

Prema njegovim riječima, trenutno je na odmoru i sumira utiske sa Svjetskog prvenstva u Brazilu.

"Utiske još uvijek sabiram i realno gledajući šteta je da smo ispali. Moglo je biti bolje, ali na kraju imamo vrhunsko iskustvo. Mi smo uživali, odigrali smo tri utakmice na Mundijalu. Dobili smo novu motivaciju da se plasiramo na jedan veliki turnir. Sav naš trud da odemo na Mudijal se isplatio i nadam se da ćemo se plasirati i na Evropsko prvenstvo".

Neizvjesno je da li će selektor "zmajeva" Safet Sušić ostati na klupi, ali Begović napominje da je druženje i rad sa popularnim Papetom bio neprocjenjiv.

"U zadnja dva ciklusa koliko nas Pape vodi uradili smo dobar posao. Slažemo se odlično s njim i sigurno da bismo željeli da ostane trener. Ali, odlučuje Savez. Oni će vidjeti šta dalje. Mi imamo dobru generaciju igrača koja može nastaviti dobre igre u narednim kvalifikacijama".

Begović se nije obazirao na razne spekulacije o atmosferi u taboru BiH, ali je upozorio da svi moraju biti na istoj strani.

"Ne mogu pričati za svakog igrača. Govorim u svoje ime. Mi smo se sto odsto koncentrisali na utakmice i treninge i nisam obraćao pažnju na bilo kakve priče. Dobio sam mnogo lijepih poruka od ljudi iz BiH. Atmosfera je bila dobra tako da o negativnom ništa ne znam, niti se uključujem u te stvari. To mi se ne sviđa i naš uspjeh je zajednički i navijača i igrača. Negativnosti neće nikom biti od koristi. Nadam se da ćemo svi biti na istoj strani na pozitivnom putu", zaključio je golman BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC