• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaha: Evropljani su umorni, zasićeni...

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Selektor Alžira Vahid Halilhodžić nije iznenađen velikim brojem reprezentacija sa Starog kontinenta koje su već završile učešće na Mundijalu.

Jutro poslije eliminacije još jedne evropske selekcije sa Svjetskog prvenstva, Vahid Holilhodžić iznio je tezu koja je prethodnih dana često pominjana i ponavljana.

Kao mnogi, selektor Alžira uoči utakmice protiv Njemačke (ponedjeljak, 22.00) smatra da su ekipe sastavljene samo od igrača sa Starog kontiinenta preumorne i nemotivisane.

On misli i da će sav pritisak u narednoj utakmici njegovog tima biti na "pancerima", kao i da će afrička selekcija imati veću želju da pobijedi.

"Ogromna očekivanja biće na njihovim leđima. Pored toga, evropske selekcije imaju manju želju od ostalih. Ne iznenađuje me da je Engleska rano ispala. Prezasićeni su, za njima je duga i iscrpljujuća sezona... Takođe, mislim i da imaju manji motiv. Njihovi igrači kao da nemaju volju da pobijede poput ostalih. Manjak ambicije koštao je i Španiju plasmana".

Čemu se Alžir nada protiv Njemačke?

"To će za nas biti istorijska utakmica, protiv velikog protivnika. Nema veze što će biti vruće. Bićemo motivisani ili nećemo imati šansu. Moraćemo da kontrolišemo loptu. Znamo kvalitet njemačke ekipe. Za nas će sve to biti ogroman izazov. Naravno da su veliki favoriti, ali možemo da iznenadimo", smatra Vaha.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC