• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Roben bolje da ne gleda Facebook i Twitter!

Autor mondo.rs

A, ni novine... Bar ne one koje nisu holandske.

Šta je pravi izraz za ono što trenutno prati Arjena Robena teško je izabrati.

Lakše je konstatovati da je za njega, pa i porodicu, bolje da ne gledaju popularne sajtove na netu, da pod tagom #Robben ne pretražuju sadržaj na Facebooku i Twitteru. Bez obzira na to što je Meksikanac Rafael Markez stopalom zakačio Arjena Robena, o čemu svedoči i ovaj video, način na koji je "Leteći Holanđanin" pao u 93. minutu utakmice osmine finala Svetskog prvenstva je u, najmanju ruku, prenaglašen.

Neko ima više, neko manje razumevanja za Robena, ali nema sumnje da ovaj fantastični fudbaler ima poduži dosije kada je "overreacting" u pitanju, odnosno kada pokretima tela želi da "pojača" količinu sila koja je upotrebljena u duelima sa njim.

Naravno, on u tome nije ni jedini, možda ni najgori, ali se može diskutovati o tome da je on trenutno možda najbolji fudbaler na svetu sa tom negativnom crtom u svom karakteru.

S obzirom na to da su mnogi "meme" kreatori bili jako inspirisani Robenovim padom, posle kojeg je Klas-Jan Huntelar sa bele tačke poslao Meksiko kući, pa je bilo i naslova poput 'Mexico Robb-ed".

Jedan od popularnih internet blogera odmah posle utakmice napisao je: "Posle starta koji ga je umalo ubio, holandski fudbaler i bivši olimpijski šampion u skokovima u vodu, Arjen Roben, biće odsutan s terena naredna četiri meseca, otkrili su doktori. Lekar ekipe Holandije Frank Janker rekao je 'Galvaj Dejli Njuzu' da je otkriveno kako je Robenov osećaj za fer-plej doživeo ozbiljan potres i da je potrebna operacija i period mirovanja da bi se oporavio od šoka".

Ovaj bloger navodi i da se Markez izvinio i Robenu i celoj porodici, jer je svestan da je njegov divljački nasrtaj umalo ubio nedužnog fudbalera, kao i da se Meksikanac nada da zbog toga neće doživotno biti odstranjen iz fudbala, zbog čega je već poslao zvanično izvinjenje na adresu FIFA.













Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC