• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik gost italijanske Ćezene

Autor mondo.ba

Premijerligaš iz Bijeljine krajem jula trebalo bi da odigra prijateljski meč humanitarnog karaktera sa povratnikom u italijansku Seriju A, ekipom Ćezene.

Prihod od prijateljskog meča Ćezena - Radnik, koji je planiran za 26. jul, namijenjen je žrtvama poplava, koje su tokom maja zadesile Bosnu i Hercegovinu.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Davor Jozić obavlja funkciju pomoćnog trenera u Ćezeni, pa je poslije kontakta sa njim, osim utakmice, dogovoreno i uspostavljanje saradnje ova dva kluba.

ODLASCI

Radnik su tokom pauze napustili Zoran Nikić, Dejan Vučić i Matija Katanec, dok je i dalje neizvjesno da li će golman Stevica Zdravković i Marko Obradović i sljedeće sezone nositi plavi dres. Obradović je trenutno na probi u Nionu i ako zadovolji, ostaće u Francuskoj.

"U fazi realizacije je odigravanje meča protiv Ćezene, a koju sa klupe vodi moj prijatelj Davor Jozić. Ovaj meč igrao bi se 26. jula. Još uvijek treba da se potvrdi ovaj datum i da se definišu još neki detalji i taj meč bi za nas vjerovatno bio generalna proba, dok bi njima bila prva pripremna utakmica. Imao bi humanitarni karakter, a kompletan prihod od ulaznica išao bi kao pomoć za sve one koji su pretrpjeli ogromne štete od poplava", rekao je trener Radnika Srđan Bajić za "EuroBlic".

Radnik se uveliko sprema za novu sezonu u Premijer ligi BiH. Novi član bijeljinskog premijerligaša postao je dosadašnji čuvar mreže Boriša Bodiroga, dok su ugovore sa Sembercima produžili Mirza Hasanović i Stanko Ostojić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC