• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A šta kaže Suarezova baba o ugrizima...

Autor mondo.rs

"Ne znam šta bi mom crnčetu da se tako ponaša... Ima sve da bude srećan, a grize protivničke igrače", izjavila je "stara majka" urugvajskog napadača.

"Slučaj Suarez" već danima je na tapetu svetskih medija. Nakon što je ugrizao Đorđa Kjelinija, reprezentativca Italije na Mundijalu u Brazilu, i "popio" tešku kaznu, oglasili su se mnogi - i znani i neznani da daju svoje mišljenje.

O nesportskom potezu svog unuka pričala je i njegova baba! Bila je iznenađenja zbog ujeda protivnika, ali ima opravdanje za njegovo ponašanje.

"Moj unuk je uvek bilo dobro dete, nikada nije voleo da se tuče... ne znam šta bi 'mom crnčetu' da se tako ponaša", rekla je Lila Rene Piriz, Suarezova baba po ocu u intervjuu urugvajskom "El Paisu".

Ona smatra da ružna navika njenog unuka da ujeda protivnike na terenu verovatno potiče zbog traume nakon razvoda roditelja, koju nije mogao da preboli na pravi način.

"Ne znam zašto se tako ponaša, kada ima sve da bi bio srećan. Možda to ima veze sa razvodom njegovih roditelja", smatra baba napadača Urugvaja, čiji su se roditelji razveli kada je on ima devet godina.

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) kaznila je Suareza sa devet utakmica suspenzije i četiri meseca van fudbala zbog toga što je u pobedi protiv Italije (1:0) u poslednjem meču grupne faze takmičenja na Mundijalu ugrizao Kjelinija.

Suarez se juče izvinio Kjeliniju zbog tog ispada i rekao da više nikada neće pokušati da ujede protivnika na terenu.

On je već kažnjavan u karijeri zbog istih ispada, jer je "grizao" Otmana Bakala iz PSV Ajndhovena i Branislava Ivanovića iz Čelsija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC