• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno utakmica!

Autor mondo.rs

Partizan putuje na megdan Šturmu. Pad temperature olakšava rad crno-belima. Volkov na poštedi, Ninkovića muči urasla dlaka. Sezona počinje 15. jula.

 Konačno utakmica! Izvor: MONDO

Posle tropskih vrućina koje su sačekale crno-bele u Sloveniji, vremenski uslovi za treninge znatno su povoljniji poslednja dva dana. Oluja i kiša rashladili su Pohorje, vreme je prilično svežije, što igračima Partizana znatno olakšava paklen ritam priprema.

"Parni valjak" dodaje gas i sve snažnije krči put ka što boljoj formi.

Evropska priča kreće iz Beograda

Sezona za Partizan zvanično počinje 15. jula u 20.45. Iz UEFA je stigla potvrda da će vicešampion Srbije prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igrati u Beogradu protiv pobednika dvomeča Linkoln Red imps (Gibraltal) - HB Toršavn (Farska Ostrva).

 Konačno, došao je dan za prvu kontrolnu utakmicu na drugom delu priprema. Partizan će na nekoliko sati napustiti Pohorje i Sloveniju, i u Austriji, u Markt Hartmasndorfu (od 18.45 časova) odmeriti snage sa Šturmom iz Graca, čiji je trener nekadašnji as crno-belih Darko Milanič.

Iz tog razloga, posle dva dana vrlo jakog ritma rada, igrači Partizana u utorak su imali samo jedan trening. Trener Marko Nikolić podelio je ekipu u dve grupe.

Ona koja će se suprotsatviti Austrijancima od prvog minuta odradila je klasičan trening pred utakmicu. Brza ševa, kratka istrčavanje, razgibavanja, uvežbavanje prekida, penala, slobodnih udaraca... I tako 40 minuta.

Drugi deo ekipe imao je trening srednjeg inteziteta i na terenu se zadržao duplo duže. Igrači iz ove grupe takođe bi trebalo da dobiju priliku protiv Šturma u poslednjih pola sata.

Vladimir Volkov je jedini van stroja. Levi bek je zbog povrede mišića leđa, koju vuče od utakmice sa Malemeom, propustio oba treninga prethodnog dana. I u utorak je bio na poštedi, tako da ga sigurno neće biti u protokolu za duel sa Šturmom.

Nikolu Ninkovića već nekoiko dana muči problem sa uraslom dlakom, pa ni on nije u mogućnosti da se maksimalno posveti zahtevima stručnog štaba.

Trener Partizana za sada nema primedbi na način na koji njegovi pulenu ispunjavaju zadatke. Naprotiv, veoma je zadovoljan odnosom fudbalera prema obavezama i ne ustručava se da to istakne.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC