• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Voja je sve bolji i zaslužuje bolji status"

Autor mondo.rs

Trener Partizana Marko Nikolić, mimo svoje prakse, imao potrebu da pohvali defanzivca crno-belih. "Stanković nema adekvatan status u klubu i kod navijača", kaže šef struke kluba iz Humske

 "Voja je sve bolji i zaslužuje bolji status"  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Od reportera MONDA iz Slovenije

Trener Partizana Marko Nikolić nema običaj da ističe pojedince, bilo da je reč o pohvalama ili kritikama.

Međutim, posle pobede protiv Šturma u prijateljskom meču u Austriji, šef stručnog štaba "parnog valjka" napravio je presedan istakavši jedno ime - Vojislava Stankovića.

"Mimo svog običaja imam potrebu da istaknem način na koji radi i zalaže se u poslednjih nekoliko meseci, a to mu se vraća na terenu. Mislim da njegov status u klubu, posebno kod navijača, nije adekvatan onome što pruža na terenu, i na treninzima i na utakmicama", počeo je Nikolić.

Posle nekoliko ne baš sjajnih godina u Humskoj, Stanković je prošle sezone bio na daleko većem nivou. Na poslednjim pripremama kod 26-godišnjeg Vranjanca primetna je još veća želja za napredak i dokazivanje.  

"Za vreme od kada sam u klubu pokazao je izvanrednu stabilnost u formi. Dominira u skoku, ima sve veću mirnoću u organizaciji igre i uvek prisutnu želju kod njega", nastavlja trener Partizana sa pohvalama na račun svog defanzivca.

"Retko, retko kada nekoga ističem, ali sada imam potrebu za tim jer je Stanković to zaslužio. Mora da nastavi sa takvim radom, da održava nivo koji raduje sve nas u Partizanu", zadovoljno konstatuje Nikolić.

Stanković je u Partizan stigao 2010. godine iz OFK Beograda. Te sezone u Osaki protiv Japana zabeležio je jedini nastup za reprezentaciju Srbije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC