• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kežman: Bolji sam od pola "orlova"

"Teško mi je da prihvatim činjenicu da za Srbiju igraju fudbaleri koji ne mogu da se porede sa mnom. Ipak, nadam se pozivu", izjavio Mateja Kežman.

 Kežman: Bolji sam od pola "orlova" Izvor: MONDO

Srpski napadač Mateja Kežman ne može da se pomiri s činjenicom da ga nema u reprezentaciji, naročito kada pogleda spisak onih koji su igrali ili još igraju za državni tim!

On je istakao da tokom prethodnih pola godine, zbog forme u kojoj je bio, nije zasluživao poziv selektora.

Međutim, nije mu jasno zašto ga još od 2006. godine i Svjetskog prvenstva u Njemačkoj niko nikada iz Fudbalskog saveza Srbije nije kontaktirao.

On tvrdi da mu je teško da prihvati činjenicu da za Srbiju igraju fudbaleri koji ne mogu da se porede sa njim ni po čemu.

"Postoje velika praznina, bol i nešto što je ostalo nerazjašnjeno. Još uvijek je status kvo, niko ni sa kim ne komunicira, ništa se ne dešava. Nikada nisam dobio odgovor na pitanje šta je problem. Jedino sam se čuo s Miroslavom Đukićem, na moje insistiranje, i dobio sam odgovor da ne računa na mene čisto iz fudbalskih razloga. Rekao sam da se slažem, ako je zaista to razlog. Teško je prihvatiti takvu konstataciju kada pogledaš spisak na kom postoje igrači koji realno ne mogu da se porede kvalitetom, karijerom i iskustvom s onim što ja posjedujem. Tada mi je bilo lakše jer sam dobio odgovor od nekog ko je sastavljao tim, ko je odlučivao i tu se priča završila", izjavio je Kežman za "Press"..

Fudbaler Pari Sen Žermena i dalje vjeruje da bi do kraja karijere makar jednom mogao da obuče crveni dres Srbije.

"Nada postoji! Možda iskoristim slabiju formu napadača reprezentacije u poslednje vrijeme. Činjenica je da je to jedna od boljki koje imamo u ovom trenutku, ali selektoru ne bi trebalo da se bilo ko miješa u posao. Ako on misli da mogu da pomognem, da moj povratak neće ništa da pokvari, onda ne vidim razlog da se to ne dogodi. U suprotnom, ostaje jedna sjajna karijera u reprezentaciji, 49 utakmica i 20 i nešto golova", dodao je Kežman, koji je u utorak i zvanično postao student Akademije fudbala u Beogradu.

Čelnici FSS "gluvi"


Nepozivanje Mateje Kežmana u reprezentaciju uvijek je izazivalo čuđenje i dijelilo fudbalsku Srbiju na dva pola. Čelnici FSS ostali su "gluvi" na to...

"Sa igračima sam razgovarao, ali ne i sa rukovodstvom. Da se ne lažemo, od Svjetskog prvenstva 2006. do sada ni sa kim od čelnika nije bilo komunikacije. Samo oni znaju zašto je tako. Nisam neko ko će da vuče za rukav. Prošle sezone ionako nije bila situacija da se sam ponudim i prvi sam rekao da ne zaslužujem poziv zbog trenutne forme. Ako odemo u Afriku, biću tamo kao igrač ili navijač".

Kežman je poslednju utakmicu Srbije protiv Austrije odgledao sa tribina stadiona u Ljutice Bogdana, ali je jedva preživio 90 minuta.

"Osjećaš da ti je mjesto dole na terenu, da možeš da pomogneš! Sa 30 godina neko ko igra u velikom klubu tu je, a ne igra... Stvarno nije lako. Zadovoljstvo mi je što sam bio sa klincem, koji je prvi put u Beogradu gledao reprezentaciju, i zbog njega se lijepo završio taj dan", iskren je Kežman.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC