• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Igrači predahnuli, ne i stručni štab

Autor mondo.rs

Popodnevni odmor za fudbalere Partizana nije važio i za članove stručnog štaba. Nisu vodili trening, ali su se nagledali fudbala i sada slede detaljne analize.

 PARTIZAN: Igrači predahnuli, ne i stručni štab Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Od reportera MONDA iz Pohorja

Igrači Partizna konačno su u sredu posle podne mogli malo da predahnu od priprema. Dobili su slobodno vreme i svako se potrudio da ga iskoristi na najbolji način kako bi napunio baterije za drugi deo rada u Sloveniji.

Za razliku od fudbalera, stručni štab je imao pune ruke posla.

Petrolul, naredni rival crno-belih (utakmica je zakazana za petak), igrao je prijateljski meč protiv Maribora u Ljudskom vrtu. Marko Nikolić je sa svojim saradnicima "skokuno" do stadiona šampiona Slovenije da se na licu mesta uveri u kvalitet Rumuna.

Tim Razvana Lučeskua, nekdašanjeg selektora Rumunije, nije mnogo pokazao za 45 minuta duela sa Mariborom. Slovenci su bili bolji, dominirali terenom, propustili nekoliko prilika i jednu iskoristili. I to je ono što su trener Partizana i njegovi asistenti mogli uživo da vide.

Bila je to lažna slika.

Na poluvremenu su morali nazad u hotel, kako bi putem interneta pratili za njih daleko važniji meč - prvi duel Linkolna i HB Toršavna u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Situacija se u međuvremnu promenila na stadionu Maribora. U igru je ušao Adrijan Mutu i za kratko vreme pokazao da je i dalje veliki majstor fudbala. Oduševio je sa nekoliko izuzetnih poteza, dodavanja, driblinga i na kraju "panenokom" sa penala za pobedu Petrolula 2:1.

Za to vreme, stručni štab "panog valjka" u bašti hotela Arena pažljivo je pratio okršaj na Gibraltaru. Utakmica je završena bez pobednika 1:1, a utisak je da su Farani bolji tim. Slika će biti potpuna kada se danas sa dalekog puta vrati Bojan Leontijević. Nikolićev asistent bio je na licu mesta i sa krajnjeg juga Evrope donosi dragocene informacije.

U četvrtak se sve ponovo vraća u normalu. Opet će na igralištu gde treniraju crno-beli sve prštati u jutarnjim satima, ali i popodnevim.

Kratak predah je završen...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC