• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajkard: Krkiću, strpi se, imaš tek 17 godina

"Znam da je to bila šansa za Bojana da uđe u istoriju, ali nije bio trenutak da se razmišlja o rekordima", rekao je Holanđanin.

 Rajkard: Krkiću, strpi se, imaš tek 17 godina  Izvor: MONDO

Prvotimac Barselone Bojan Krkić imao je priliku u utorak uveče da postane najmlađi strelac u istorji Lige šampiona, ali mu šef stručnog štaba katalonskog kluba Frank Rajkard nije omogućio da to i pokuša.

Kada je Lionel Mesi u 38. minutu zbog povrede morao da napusti teren, publika na Nou Kampu je počela da uzvikuje Krikićevo ime, ali je Rajkard odlučio da u igru uvede iskusnog Tijerija Anrija.

"Znam da je to bila šansa za Bojana da uđe u istoriju, ali utakmica nije bila gotova i nije bio trenutak da se razmišlja o rekordima, već o plasmanu u četvrtinale. U narednih sat vremena sve je moglo da se izmeni, a ulog je bio isuviše veliki da bih se kockao", rekao je Rajkard.

Holandski stručnjak kaže da je posle povrede Mesija odlučio da izbegne bilo kakav rizik i zbog toga je odlučio da uvede iskusnog Anrija, koji u nogama ima mnogo takvih utakmica i zna šta je za tim u takvim trenucima najbolje.

"Postigli smo rano gol, ali se Seltik veoma brzo konsolidovao i počeo je da nam pravi brojne probleme. Ne verujem da bi ijedan trener postupio drukčije i da bi odlučio da rizikuje. Bojan je mlad igrač i pred njim je lepa budućnost. Nema razloga da žali, jer sa 17 godina zaista ništa nije propustio", rekao je Rajkard.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC