• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogovor je pao: Anćeloti dobio vrhunskog pleja!

Toni Kros. Cena 25 miliona evra. Mogućnosti ogromne.

Jedan od najmanje cenjenih igrača u Bajernu, Bundesligi, pa možda i Evropi, s obzirom na to šta zna i koliko može, konačno je dobio priznanje da vredi!

U Bajernu epizodista sa skromnom platom, u Realu velika i, što je još važnije, ostvarena želja!

Dogovor je pao: Reprezentativac Nemačke Toni Kros (24) prelazi iz svrgnutog u redove aktuelnog šampiona Evrope za, mnogi će reći svega, 25 miliona evra.

Ovu vest u četvrtak malo posle podneva objavila je madridska "Marka".

Kros je ulazio u poslednju godinu ugovora sa Bajernom, koji se isprva nešto i nije "polomio" da ga zadrži, a kada je trener Pep Gvardiola zavapio da ugovor bude produžen, tada više igrač nije želeo da "šarne" potpis, svestan da će svoje igre unovčiti na drugom mestu, gde će imati priliku za novi početak.

Kros je igrao za Bajern još kao 17-godišnjak, na jesen 2007. godine, protiv Crvene zvezde i odigrao je simultanku na prepunoj "Marakani", ali... Jednostavno za njega nije bilo mesta u Minhenu. Igrao je za drugi tim u regionalnoj ligi "Jug", pa u Trećoj ligi, pa je bio dve sezone na pozajmici u Bajeru iz Leverkuzena...

Kada su u Minhenu shvatili kakvog igrača imaju u ekipi, shvatili su i da ga više nemaju.

Kros je neizostavan šraf u timu Joakima Leva na Mundijalu u Brazilu a prvu fazu takmičenja završio je kao lider u dodavanjima i zabeležio čak 199 uspešnih u tri utakmice.

"Marka" piše i da je Real završio ovaj "dil" malo pre Mančester junajteda, koji je cele sezone pokušavao da napravi dogovor sa Krosovim menadžerom.

Ipak, ova dobra vest za navijače šampiona Evrope donosi, možda, i jednu lošu. Sve su veći izgledi da će Anhel Di Marija napustiti Real ovog leta iz dva razloga. Prvi, što je odbijen njegov zahtev za povišicom, a drugi što je dolaskom Krosa popunjeno njegovo mesto u timu.

Naime, Di Marija je prošle sezone često igrao u veznom redu, a ne na boku, zbog prostora koji je bio potreban Kristijanu Ronaldu i Garetu Bejlu, dok je u špicu bio Karim Benzema. Iako se Di Marija odlično snašao u novoj ulozi (koja mu pripada i u timu Argentine), izgleda da se Anćeloti odlučio za drugo rešenje uz Luku Modrića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC