• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekić "ukrao" Zvezdinu "devetku"

Nadamo se da smo dobili novog golgetera Crvene zvezde", rekao je Ivan Adžić na predstavljanju prvog pojačanja za novu sezonu, Dejana Lekića.

 Lekić "ukrao" Zvezdinu "devetku" Izvor: MONDO

Kada se istegao i istuširao poslije prvog treninga u crveno-bijeloj opremi, mladi napadač Dejan Lekić otišao je iz svlačionice u medija centar stadiona Crvena zvezda i doživio zvanično predstavljanje.

Bivši napadač Zemuna i strijelac 24 gola prethodne sezone prvo je zvanično pojačanje Crvene zvezde pred start nove sezone, iako su se treneru Vladimiru Petroviću Pižonu u srijedu odazvale još dve novajlije, Nemanja Obrić i Nikola Ignjatijević.

Njih dvojica biće predstavljeni narednih dana na "Marakani", kao i još jedan povratnik Slavoljub Đorđević.

"Svi znamo da je san svakog igrača u Srbiji da opuče dres Crvene zvezde. Meni se taj san ostvario i mnogo sam srećan zbog toga. Zahvalio bih se ljudima u Klubu na ukazanom povjerenju, koje sam dobio na moje veliko zadovoljstvo, a nadam se i na njihovo. Dokazaću da sam došao u pravi klub. Na meni je da radim, treniram i napredujem što više. Iz dana u dan trudiću se da se dokazuje što više", izjavio je Lekić, koji je rođen 7. juna 1985. godine u Kraljevu.

On je iskoristio to što je među prvima potpisao ugovor za narednu sezonu i prigrabio je slobodnu "devetku".

"Nadamo se da smo dobili novog golgetera Crvene zvezde. Prva preporuka je došla od strane predsjednika Vladana Lukića, koji ga zna od ranijih dana, dok je Lekić igrao protiv Sopota. Uspješno smo završili razgovore sa Zemunom i nadamo se da će naša nova "devetka" opradvati očekivanja i da će biti golgeter i u Superligi", rekao je sportski direktor Ivan Adžić.

Prije Zemuna, Lekić je igrao za Slogu i Metalac.

"Lekić je izvrstan momak i igrač koji uz dobar rad sa Vladimirom Petrovićem Pižonom, poznatom po pravljenju mladih igrača, može da izraste u vrhunskog golgetera i nosioca igre Crvene zvezde u narednoj sezoni. Krasi ga pokretljivost, skok igra i činjenica da podjednako šutira sa obe noge i iz svake pozicije. Radi se o pravom golgeteru", dodao je Adžić.

Lekić je potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom, ali nije poznato koliko će zarađivati.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC