• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA istražuje povredu Nejmara

Autor mondo.rs

Iz svetske kuće fudbala najavljuju pokretanje istrage u kojoj će ispitati okolnosti koje su dovele do povrede prve zvezde brazilske reprezentacije, zbog koje neće moći da igra u završnici Svetskog prvenstva.

Pomešanih osećanja dočekali su Brazilci kraj četvrtfinalne utakmice Mundijala protiv Kolumbije. Srećni zbog pobede svoje selekcije, ali uplašeni zbog povrede najboljeg igrača, Nejmara.

Jutro posle utakmice ispostavilo se da je strah bio opravdan, pošto vodeći golgeter Brazila neće moći da igra do kraja Svetskog prvenstva, jer mu je posle udarca Huana Zunige kolenom u leđa slomljen pršljen i predstoje mu četiri do šest nedelja pauze.

Biće to ogroman peh za domaću selekciju kojoj je cilj šesta titula svetskog prvaka.

Iz Svetske fudbalske asocijacije (FIFA) rekli su za ESPN da će pokrenuti istragu tokom koje će ispitati okolnosti pod kojima je došlo do povrede Nejmara.

"Prikupljamo zvanične izveštaje, koje ćemo potom analizirati. Kada budemo imali sve potrebne elemente, dobro ćemo proceniti ceo slučaj", saopštili su iz FIFA.

Po nezvaničnim informacijama, na udaru bi mogao da se nađe španski sudija Karlos Velasko, pošto je u meču Brazil - Kolumbija bilo čak 54 faulova i mnogi smatraju da je on glavni krivaz za grubu igru, jer nije dovoljno prekršaja sankcionisao kartonima. Velasko je pokazao ukupno četiri žuta kartona, po dva igračima obe selekcije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC