• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivni susret Nejmara i saigrača

Autor mondo.rs

Posle pobede nad Kolumbijom i plasmana u polufinale Mundijala niko se u Brazilu nije previše radovao. Jer, Nejmar... Pogledajte emotivni susret povređenog Nejmara i ostalih saigrača na aerodromu.



Jedno je od glavnih pitanja nakon što je najbolji brazilski fudbaler teško povređen u četvrtfinalu protiv Kolumbije (2:1).

Ime Huana Zunige, kolumbijskog fudbalera koji je preoštro startovao ili bolje reći nasrnuo na Nejmara u finišu utakmice trenutno je najomraženije u Brazilu. On je dobio mnogo pretećih poruka preko društvenih mreža, mnogi mu žele smrt, a on se izvinio i rekao je da mu nije bila namera da povredi Nejmara.

Nejmar je iznet sa terena, a utvrđeno je da mu je pukao pršljen i da će morati da se oporavlja nekoliko nedelja.

Odlični brazilski fudbaler video je saigrače na aerodromu u Fortalezi, gde su se okupili kako bi odleteli za Rio de Žaneiro.

Pogledajte susret

Selektor Brazila, Luis Felipe Skolari, očekivano kipti od besa. Krvnički start grubog Kolumbijca nešto je što se moglo predvideti, smatra on.

"Svi su znali da će Nejmar biti 'lovina'. Tako je bilo u poslednje tri utakmice i sve vreme smo pričali o tome, ali nas niko nije slušao".

Trofejni trener, osvajač Mundijala 2002. godine, u sledećoj utakmici neće moći da računa i na kapitena, Tijaga Silvu, koji je protiv Kolumbije dobio parni žuti karton.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC