• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dobar protiv Rubina!

Crno-beli odigrali nerešeno protiv kvalitetnog protivnika iz Rusije. U Austriji, u trećoj proveri na pripremama - 0:0, iako su bili bolji rival.

Po letnjoj vrelini, u austrijskom pograničnom mestu Globasnic, fudbaleri Partizana odradili su još jednu kvalitetnu proveru na pripremama.

Posle 90 minuta borbenog meča, tokom kojeg su bili bolji rival, tim Marka Nikolića odigrao je nerešeno protiv tima iz Kazanja, za koji je nastupio i Srbin sa ukrajinskim pasošem, Marko Dević.

PARTIZAN - RUBIN 0:0

Utakmicu protiv Rubina iz Kazanja Marko Nikolić je iskoristio da pošalje na teren ekipu koja bi uz blage promene trebalo da bude ona koja će da počinje takmičarske mečeve.

Lukač među stativama, na bekovskim pozicijama Vulićević, Petrović, kao centralni bekovi kapiten Stanković i Trajković, u sredini, Drinčić, Grbić, Brašanac i Pantić, u napadu Lazović i Škuletić.

Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović, Drinčić, Brašanac, Pantić, Grbić (Ninković od 76′), Škuletić i Lazović (Luka od 76′).

Rubin: 88 Aleksandar Filcov, 2 Oleg Kuzmin, 67 Solomon Kverkvelia, 33 Inal Getigečev, 4 Taras Burlak, 7 Carlos Eduardo, 15 Sergej Kišljak, 61 Gokdeniz Karadeniz, 23 Igor Portnjagin, 89 Marko Livaja, 11 Marko Dević.

Igrali su još: 24 Jurij Nesterenko, 10 Vladimir Soboljev, 90 Husein Dogan, 87 Šota Bibilov, 44 Cesar Navas, 99 Oumar Diakhite, 19 Kamil Mulin.

 Protiv vrlo jakog protivnika iz ruske Premijer lige, čiju okosnicu tima čine iskusni fudbelri poput Marka Devića, nekadašnjeg fudbalera Intera Livaje, Karadeniza, Eduarda, crno-beli su odigrali kvaliteno i čvrsto, i zasluženo poneli epitet boljeg tima, pogotovo u prvom poluvremenu.

Rusi su u prvom minuti i prilikom još jednog prekida u 25. minutu bili blizu vođstva, ali je Livaja loše šutirao, a Eduardov udarac iz prekida zaustavio je Lukač uz pomoć stative.

Partizan je više napadao po desnoj strani, a plod toga su odlične prilike za Brašanca i Lazovića. Obojica su bili neprecizni. Pored šansi, crno-beli su imali nekoliko napada iz kojih je moglo mnogo više da se napravi u napadu, izostala je završnica.

Izjednačena igra u nastavku meča nije donela previše uzbuđenja.

Stopostotne prilike su izostale... Beograđani su najbliži golu posle "slobodnjaka" koji je izveo Drinčić u 77. minute. Potom je na odbijenu loptu natrčao raspoloženi Brašanac, ali nije pogodio.

Crno-beli u utorak, poslednjeg dana priprema u Sloveniji, igraju dva meča na Pohorju. Rivali će im biti slovenački timovi Dravinja i Gorica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC