• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zenga: Još razmišljam o Srbiji

Italijanski trener još jednom potvrdio da pregovara sa FSS o preuzimanju "orlova". Istovremeno, podvukao da nije "prelomio".

Razgovori predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića i italijanskog trenera u punom su jeku i uskoro bi trebalo očekivati njihov konačan ishod.

Po svemu sudeći, već tokom sledeće nedelje moglo bi da bude razjašnjeno hoće li "orlovi" dobiti još jednog stranog šefa struke, drugog posle Havijera Klementea.

Valter Zenga (54), bivši trener Crvene zvezde i osvajač srpske "duple krune", prvi je Karadžićev "pik". O mogućoj saradnji sa srpskim savezom govorio je i u nedelju uveče, italijanskom radiju Rai 2.

"Postoji mogućnost da preuzmem Srbiju. Pregovaramo. Tim je formiran, mnogi igrači igraju u Italiji. Ipak, zašto se premišljam? Zato što sam do sada bio samo klupski trener, a rad u klubu i u reprezentaciji su potpuno drugačije stvari. Morate biti 100 odsto sigurni kada donosite takvu odluku", razjasnio je Italijan.

Zenga je posle odlaska iz Zvezde vodio Gacijantep, Al Ain, Dinamo Bukurešt, Kataniju, Palermo, Al Nasr i prošle sezone Al Džaziru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC