• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Marija ne odustaje

Argentinski krilni napadač smatra da će biti spreman do 13. jula, kao i da će moći da zaigra u finalu Mundijala, ako ga njegovi zemljaci budu izborili.

Anhel Di Marija (26) poslednji je napustio svlačionicu Argentine u subotu uveče, posle pobede nad Belgijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Jedan od najboljih igrača polufinaliste Mundijala pokidao je butni mišić u 29. minutu utakmice, potom pokušao da zaigra, ali je nakon nekoliko stotina sekundi ipak bio prinuđen da napusti igru (na slici).

Dok su se njegovi saigrači u autobusu spremali za put u bazu u Belo Horizonte, on je morao na rutinsku doping kontrolu, kao i na razgovor sa lekarima reprezentacijef.

"Nećeš moći da igraš do kraja. Zadobio si rupturu mišića prvog stepena", saopšteno mu je, prenosi "AS". Uporni fudbaler razočaran je primio lošu vest, ali je ubrzo našao snagu da veruje u čudo.

Di Marija želi da po svaku cenu bude spreman do 13. jula, iako njegova povreda zahteva duže mirovanje. Tog dana biće odigrano finale Mundijala i cilj mu je da isproba sve da bi bio spreman da pomogne saigračima ako se plasiraju u meč za trofej.

"Hoću da budem spreman. Uradiću sve da budem zdrav za sedam dana, jer hoću da igram u finalu, ako dođemo do njega. Ekipi sam potreban", rekao je brzonogi fudbaler lekarima u Vespasijanu.

Umesto da noć bez sna provede u krevetu, odmah je otišao medicinskom osoblju i zahtevao da bude podvrgnut tretmanu matičnim ćelijima. Na taj način lečen je i za finale Lige šampiona, posle povrede koju je zadobio 5. maja, u utakmici protiv Valjadolida. Lečen i izlečen.

"Kao što nije propustio finale u Lisabonu i kao što je čak bio i važan igrač Reala u toj utakmici, sada je odlučan u nameri da ne propusti ni istorijski meč na 'Marakani'. Ako Argentinci prođu u finale, Di Marija hoće da bude spreman", konstatovao je novinar lista "AS".

Di Marija vodi borbu sa vremenom. Njegovi saigrači vodiće 9. jula od 22.00 časa borbu protiv Holandije. Za finale i šansu Di Marije da još jednom zaigra na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC