• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realizacija, to je problem!

Autor mondo.rs

Petar Škuletić smatra da Evropa i pehari na domaćoj sceni nisu daleko ako se popravi realizacija, jedan od najvećih problema crno-belih.

 Realizacija, to je problem! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Od reportera MONDA iz Pohorja

Sam u špicu ili u tandemu, Petar Škuletić ne pravi problem. Bitno mu je da igra, daje golove i pobeđuje. Kako se bliži kraj priprema, sve je više ubeđen da će Partizan opet biti pravi.

"Uvek može bolje, ali za početak nije loše", počinje za MONDO 24-godišnji napadač.

"Kada sam dolazio u Partizan obećao sam deset golova za polusezonu, a postigao ih sedam. Takođe, imao sam sedam-osam asistencija. Ni to nije loše. Znam da mogu više, kao i cela ekipa".

Momak iz Danilovgrada zna šta nije štimalo prošlog proleća.

"Realizacija, to je bio glavni problem", iz prve odgovara.

"Imali smo mnogo propuštenih prilika. Pogotovo na utakmicama gde smo gubili bodove. Pitanje je kako bi se sve odvijalo do kraja prvenstva da smo iskoristili šanse u Kruševcu", dodaje Škuletić i podvlači: "Neka bude više prilika i neka ih koristimo!"

Malo je vremena za predah na pripremama. Crno-beli se punom snagom spremaju za početak sezone, a on se ozbiljno približio. Za osam dana "valjak" će u Humskoj, u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ugostiti pobednika duela Linkoln - Toršavn.

"Navikli smo, pripreme kao i svake, naprone. Mislim da smo spremni. Ekipa je ostala na okupu i to je naša najveća prednost. Svi se odlično poznajemo i željno iščekujemo početak kvalifikacija. Iskreno mislim da imamo šanse u Evropi. Svakog protivnika moramo da shvatimo ozbiljno, ali mislim da sa prvim rivalom ne bi trebalo da imamo problema".

Ukoliko preskoče prvu prepreku, crno-beli će se u žrebu za treće kolo kvalifikacija naći u grupi nepovlašćenih timova.

"Jeste nezgodno, ali su i tamo sve ekipe protiv kojih možemo da igramo. Videli smo na poslednja dva kontrolna meča, koja po tempu i želji kod igrača nisu ličili na prijateljske utakmice. Sve ekipe su približnog kvaliteta kao Rubin, a mi smo bili sasvim dobri protiv Rusa, bolji."

Škuletić je uveren da Partizan vraća titulu u svoje vlasništvo.

"Ponavljam, velika je prednost što je ekipa ostala na okupu. Verujem da nećemo ponoviti greške. Ubeđen sam da Partizan može da vrati titulu. Daleko je maj...", završava gorostasni napadač crno-belih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC