• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar igra u finalu? Spekulacije, kaže otac

Autor mondo.rs

Brazilski mediji bave se fantastičnom idejom o povratku Nejmara na teren svega 10 dana posle preloma pršljena.

Najbolji strelac reprezentacije Brazila neće igrati u polufinalnoj utakmici Svetskog prvenstva protiv Nemačke, ali nije isključena mogućnost njegovog nastupa u eventualnom finalu, koje je na rasporedu 13. jula!?

"Globoesporte" tvrdi da se talentovani fudbaler video sa medicinskim osobljem Santosa, kluba u kome je odrastao i da su mu oni ponudili alternativnu varijantu oporavka.

List navodi da bi Nejmar pod dejstvom injekcija možda mogao da zaigra u finalu, bez straha da će stanje povrede biti pogoršano, iako su mu lekari reprezentacije preporučili da miruje najmanje mesec dana.

U nacionalnom timu, kao ni u Nejmarovom bliskom okruženju, ipak, tvrde da ne pomišljaju na bilo kakve riskantne poteze.

"Poseta ljudi iz Santosa je samo odraz njihove brige i saosećanja sa igračem", objasnio je Nejmar senior, otac brazilskog reprezentativca.

"Santos je Nejmaru junioru ponudio svoje kapacitete za oporavak nakon završetka Svetskog prvenstva, ali do tada je njegovo lečenje u nadležnosti Fudbalskog saveza Brazila i jedini ovlašćen da daje izjave na tu temu je doktor reprezentacije Žoze Luis Runko. Sve osim onoga što kaže doktor su puke spekulacije".

Nejmarov otac dodao je da niko ne isključuje mogućnost ranijeg povratka na teren, ali da to zavisi od prevazilaženja jakog bola koji Nejmar oseća.

"Nejmar junior je kod kuće, u društvu porodice i sprovodi terapiju, koja podrazumeva totalno mirovanje. Nismo planirali lečenje bilo kakvim alternativnim metodama".

Podsetimo da selektor Luiz Felipe Skolari u duelu sa Nemačkom (utorak, 22.00 u Belo Horizonteu) neće moći da računa ni na suspendovanog štopera Tijaga Silvu.

Nejmar je povređen u finišu četvrtfinalnog meča protiv Kolumbije, kada ga je Huan Zuniga u skoku udario kolenom u leđa. Strelac četiri gola na aktuelnom turniru je dan kasnije helikopterom prebačen iz baze nacionalnog tima u Terezopolisu do svog doma u Sao Paulu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC