• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zuniga i sudija bez kazne, Silva sa žutim kartonom

Autor mondo.rs

Reprezentativac Kolumbije i arbitar utakmice protiv Brazila neće biti naknadno kažnjeni zbog povrede Nejmara, niti će Tijagu Silvi biti obrisan žuti karton zbog kojeg propušta polufinale, saopštila je FIFA.

Međunarodna fudbalska federacija saopštila je da neće pokrenuti disciplinski postupak protiv reprezentativca Kolumbije Kamila Zunige, koji je teško povredio najboljeg
fudbalera Brazila Nejmara.

U obrazloženju se navodi da Disciplinska komisija, prema pravilniku, "ne može da uzme u razmatranje taj slučaj", jer je utvrđeno da je glavni sudija meča Brazil - Kolumbija video taj start i odlučio da ga ne sankcioniše.

Pošto je sudija na terenu video start i odlučio da ga ne sankcioniše, sada retroaktivno ne može da se preduzme nijedna mera, navodi se u saopštenju.

 Dodaje se i da postupak neće biti vođen protiv sudije Karlosa Velaska Karbalja. Obrazloženje je da težina povrede ne može da utiče na odluku da li je sudija pogrešno procenio neki start.

Disciplinska komisije odlučila je i da odbaci zahtev Fudbalske konfederacije Brazila da se njenom kapitenu Tijagu Silvi poništi žuti katron koji je dobio u četvrtfinalu protiv Kolumbije, tako da on neće moći da igra u polufinalu protiv Nemačke.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC