• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Marija može da bira - Mančester ili PSŽ

Autor mondo.rs

Real Madrid potvrdio da je prihvatio dve fantastične ponude za argentinskog reprezentativca, a sam igrač odlučiće posle Mundijala u Brazilu "kom će se carstvu privoleti".

Angel di Marija igrao je važnu ulogu u Realovom uspehu prošle godine, kada su osvojeni trofeji u Ligi šampiona i Kupu kralja.

Argentinac je nakon toga tražio povećanje plate, navodno osam miliona evra po sezoni, na šta madridski gigant nije pristao, nakon čega je postalo izvesno da će primakao rastanak sa klubom.

Poslednjih dana spekuliše se da bi Real mogao da dovede Džejmsa Rodrigeza iz Pari sen Žermena, što je samo potkrepilo priče da se Argentinac neće zadržati na Santjago Bernabeu.

Navodno je Real zacrtao da njegova "sloboda" košta 50 miliona evra, a Pari sen Žermen i Mančester junajted poslali su ponude od 60 miliona evra za odličnog argentinskog igrača, prenosi Eurosport.

U TRCI JOŠ MNOGI

Za Anhela di Mariju osim Mančester junajteda i Pari sen Žermena zainteresovani su i drugi klubovi. Arsenal, Mančester siti i Monako navodno su spremni da izdvoje po 50 miliona evra.

 "Kraljevski klub" oberučke je prihvatio obe ponude i ostavio Di Mariji da posle Mundijala u Brazilu odluči u kojem od dva velika kluba želi da nastavi karijeru.

Mediji spekulišu da pariski klub ima malo više šanse u toj trci, jer zaista ne štede poslednjih godina, i doveli su mnoge velike igrače (ovog leta Ezekijela Lavecija iz Napolija i Davida Luiza iz Čelsija) sa željom da konačno osvoje Ligu šampiona.

Na drugoj strani Luj van Gal preuzeo je takođe bogati Mančester junajted sa željom da sa njim napravi velike rezultate. Prema pisanju medija Holanđanin je u želji da renovira tim prvo "pikirao" Di Mariju.

Bilo kako bilo, Argentinac je na "slatkim mukama". Odlični krilni napadač je trenutno skoncentrisan na igru svog tima na Svetskom prvenstvu u Brazilu i oporavak za eventualni finalni meč, ako njegova reprezentacija savlada Holanđane u polufinalu. Naime, on je na utakmici protiv Belgije pokidao butni mišić, zbog čega će sigurno propustiti polufinale.

Anhel di Marija (26) je u redove Real Madrida stigao 2010. godine, a pre toga nastupao je za Benfiku i Rozario Central, u rodnoj mu Argentini.

Sa "kraljevskim klubom" je osim Lige šampiona osvojio i titulu u Primeri, Superkup Španije, kao i dva pehara Kupa kralja, dok je sa reprezentacijom Argentine stigao do olimpijskog zlata 2008. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC