• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukavina ostaje u Minhenu

Uprava Borusije iz Dortmunda prihvatila je ponudu Minhena 1860 za Antonija Rukavinu pa će srpski reprezentativac definitivno ostati u Bavarskoj.

 Rukavina ostaje u Minhenu Izvor: MONDO

Desni bek “orlova” potpisao je trogodišnji ugovor sa Minhenom 1860 za koga je kao pozajmljeni igrač Borusije iz Dortmunda igrao proteklih šest mjeseci, potvrđeno je na zvaničnom sajtu “lavova”

Uprava “milionera” prihvatila je ponudu sportskog direktora Minhena 1860 Miroslava Stevića pa će na “Vestfalen” uz određenu svotu novca i talentovani tinejdžer Sven Bender.

“Antonio je od početka pokazao igračke i ljudske kvalitete i odmah postao važan igrač za nas. Željeli smo da ga zadržimo i jako smo zadovoljni što smo u tome uspjeli. Svenu od srca želimo sve najbolje u karijeri u Borusiji i da tamo ostvari svoje sportske ciljeve”, izjavio je Stević za sajt drugog po ppularnosti minhenskog kluba.

Bender, koji je sa reprezentacijom do 19 godina postao prvak Evrope, potpisao je sa Borusijom četverogodišnji ugovor, a nije objavljeno kolika je ukupna vrijednost transfera.

Rukavina je poslije svega šest mjeseci u dresu Partizana (došao ljeta 2007. godine iz Bežanije), prodat Borusiji, za koju je tokom godinu dana odigrao 19 mečeva u Bundesligi i Kupu Njemačke.

Pošto nije uspio da se izbori za startnu postavu na "Vestfalenu", proslijeđen je u Minhen, gdje je ovog proljeća odigrao 15 mečeva u Cvajti za "lavove" i postigao jedan gol.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC