• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skolari ni ne pomišlja da ode... A, i zašto?

Autor mondo.rs

Pa, da ostane bez honorara...

Ako bi podneo ostavku, recimo iz moralnih razloga, selektor Brazila ostao bi bez novca zagarantovanog u ugovoru sa Savezom.

Stoga, ukoliko ga ne smene (i samim tim ne isplate), čovek koji je delom zaslužan za najveću bruku u istoriji brazilskog fudbala, neće sam otići...

Brazilski selektor Luis Felipe Skolari rekao je danas da ne razmišlja o odlasku sa klupe nacionalnog tima uprkos debaklu protiv Nemačke u polufinalu prvenstva sveta.

Domaćin Mundijala u utorak je pretrpeo šokantan, najteži poraz u istoriji (7:1), ali je Skolari poručio brazilskim novinarima da "život ide dalje".

"Znam šta se juče dogodilo, osećaj sramote nikada me neće napustiti, ali život ide dalje. Igrači su i dalje pobednici, naš život nije ispunjen samo porazima. Zajednički smo pobeđivali, zajedno smo i izgubili, niko neće umreti zbog ovoga jer postoje i lepi i ružni trenuci", izjavio je stručnjak pod čijim je vođstvom Brazil osvojio šampionsku titulu 2002. u Japanu i Južnoj Koreji, poslednju od ukupno pet.

Skolari je naveo da trenutno ne razmišlja o nastavku saradnje s nacionalnim savezom.

"Preostaje još da odigramo utakmicu za 3. mesto i završimo takmičenje. Videćemo posle toga šta će se dogoditi, iako smo svesni da taj meč u subotu neće promeniti ono što se dogodilo juče", zaključio je Skolari.

Brazil će u subotu u Braziliji igrati za 3. mesto na Mundijalu sa poraženim iz drugog polufinalnog susreta Argentina - Holandija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC