• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar: Hvala Bogu što nisam u kolicima

Autor mondo.rs

Brazilski superstar u petak još jednom govorio o svojoj povredi. Ne misli da mu je Zuniga namerno slomio pršljen, ali ne misli ni da je Kolumbijac hteo loptu.

Najbolji brazilski fudbaler bio je prinuđen da propusti polufinale zbog teške povrede (lom kičmenog pršljena). Katastrofu svojih saigrača protiv Nemaca bio je prinuđen da gleda na TV ekranu.

Prema trenutnim procenama, na teren bi mogao da se vrati za oko mesec dana. Bol koji je osetio posle snažnog udarca Kolumbijca Zunige dugo će pamtiti.

"Neću reći da je hteo da me povredi. Ne znam šta se vrzmalo po njegovoj glavi, ali svako ko razume fudbal mogao je da vidi da to nije bio normalan start", dodao je.

Nejmar je svestan činjenice da ga mnogi nazivaju "glumcem", kao i da ga optužuju da neretko simulira prekršaje da bi iznudio slobodne udarce za svoj tim.

Iako Brazilce i Argentince vezuje i deli veliko rivalstvo, Nejmar je u petak, na početku konfrencije za novinare, poslao jasnu poruku:

"Navijaću za Argentinu u finalu Svetskog prvenstva. Mesi je zaslužio da osvoji trofej".

"Mnogi od vas (novinara) kažu da sam glumac, ali ne marim za to. Mogu da se branim kada mogu da vidim šta se događa oko mene. Ipak, ne mogu da se branim od onoga što dolazi sa leđa (kao Zunigin start). U takvim situacijama bi pravila trebalo da me brane"

Na njegovu žalost i na žalost ljubitelja fudbala širom sveta, u utakmici protiv Kolumbije ništa ga nije odbranilo od pogibeljnog faula Zunige.

"Bog me je blagoslovio tada", rekao je Nejmar, pa zaplakao.

"Da me je udario samo dva centimetra pored, završio bih u kolicima".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC