• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Suarez je Barsin!

Autor mondo.rs

Napadač Liverpula i definitivno prešao na Nou Kamp. Uskoro na lekarskim pregledima, nakon čega će potpisati petogodišnji ugovor.

Luis Suarez će od ovog leta nositi dres Barselone!

Katalonski klub potvrdio je da će Urugvajac sledeće nedelje doputovati na Kamp Nou kako bi obavio lekarske preglede, posle kojih će potpisati petogodišnji ugovor.

"Barselona i Liverpul postigli dogovor o transferu Luisa Suareza na Kamp Nou. Suarez je 15. Urugvajac koji će igrati za Barselonu i on nije samo dobar strelac već ima snažan takmičarski duh. On je peti igrač koji je stigao u Barselonu nagrađen Zlatnom loptom za najboljeg evropskog napadača", navodi se u saopštenju Barselone.


Doduše, Suarez će dres Barselone do novembra moći da nosi samo privatno, jer će mu dotle biti zabranjeno da igra fudbal, nakon što mu je Svetska fudbalska federacija (FIFA) odredila četvoromesečnu suspenziju zbog novog sumanutog incidenta - ujedanja protivničkog igrača.

Nije toliko davno bio decembar i vreme Božićnih praznika kada je Luis Suarez potpisao novi ugovor sa Liverpulom, prema kojem bi od nove sezone, nedeljno dobijao 200.000 funti. Do protekle sezone njegova nedeljna plata je bila 120.000 funti.

Britanski mediji pišu da transfer vredi 75 miliona funti (odnosno 94 miliona evra), što je rekordni transfer u istoriji Liverpula.

"Liverpul potvrđuje da će Suarez napustiti klub i preći u Barselonu. Zahvaljujemo se Luisu na ulozi i doprinosu uspesima kluba, pre svega na tome što će se Liga šampiona ponovo igrati na Enfild roudu", objavio je engleski klub.

Suarez je takođe prozborio koju:

"Teška srca napuštam Liverpul u potrazi za novim izazovima i životom u Španiji. I ja i moja porodica smo se zaljubili u ovaj klub i u ovaj grad. Ali, pre svega, ja sam se zaljubio u neverovatne navijače Liverpula. Uvek ste me podržavali i to vam nikada neću zaboraviti. Zauvek ostajem navijač Liverpula! Nadam se da razumete moju odluku o odlasku. Ovaj klub je učinio sve da me zadrži, ali moja dugogodišnja želja i cilj je da igram i živim u Španiji, gde mi i porodica živi. Verujem da je sada pravo vreme za to. Želim Brendanu Rodžersu i celom timu sve najbolje u ubućnosti. Ovaj klub je u sjajnim rukama i verujem da će nizati uspehe. Ponosan sam što sam bio deo Liverpula... Hvala svima na nezaboravnim trenucima i lepim uspomenama. You'll Never Walk Alone".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC