• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Di Marija spreman za finale?

Autor mondo.rs

Krilni napadač Argentine odradio kraći trening i produžio nadu da bi uprkos povredi mogao da zaigra u nedelju protiv Nemačke na Marakani.

Reprezentaciji Argentine na meču protiv Holandije mnogo je nedostajao Anhel di Marija.

On je na meču protiv Belgije zaradio povredu butnog mišića, nakon čega su lekari konstatovali da će morati na dužu pauzu i da je Mundijal za njega završen.

Ogorčeni Di Marija teško je primio tu vest, još teže je preživeo polufinale na klupi, ali i rekao da se ne miri sa činjenicom da neće moći da pomogne reprezentaciji.

I dok mediji neprekidno bruje o tome da li će nastaviti karijeru u Mančester junajtedu ili Pari sen Žermenu, fudbaler Reala u potpunosti je posvećen instant oporavku kako bi zaigrao u velikom finalu.

On je odradio poslednji trening sa ekipom, po posebnom režimu, uz nadzor fizioterapeuta.

Di Marija trenirao je odvojeno od ostatka ekipe i to prvi put nakon što je povredio butni mišić u subotu. Prethodno je samo trčkarao.

"Di Marija je trenirao, ali sa 60 do 80 odsto intenziteta", saopštio je portparol argentinske reprezentacije Andres Ventura.

To je svakako dobra vest za Argentince, a konačnu odluku doneće selektor Alehandro Sabelja i to uoči finalnog meča u Rio de Žaneiru u nedelju. Argentinski mediji spekulišu, pozivajući se na izvore bliske nacionalnom timu, da je najrealnije da se Di Marija nađe na klupi za rezerve na meču protiv Nemačke i da postoji šansa da mu Sabelja ukaže šansu.

Argentina će u nedelju na Marakani od 21 čas po srednjeevropskom vremenu juriti treću titulu prvaka sveta protiv reprezentacije Nemačke.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC