• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roben je višak u Realu

"Roben bi trebalo da sada razmotri ponude koje su pristigle za njega i da procijeni gdje je najbolje da nastavi karijeru", rekao je Valdano.

 Roben je višak u Realu Izvor: MONDO

Sportski direktor madridskog Reala Horhe Valdano izjavio je da bi za veznog fudbalera Arjena Robena najbolje bilo da promijeni klub, pošto stručni štab španskog viceprvaka na njega više ne računa.

"Roben bi trebalo da sada razmotri ponude koje su pristigle za njega i da procijeni gdje je najbolje da nastavi karijeru", rekao je Valdano.

Roben je u Real došao u ljeto 2007. godine iz londonskog Čelsija. U dresu kraljevskog kluba postigao je 13 pogodaka na 50 utakmica, a sigurno da bi njegov učinak bio daleko veći da nije duže odsustovao sa terena usljed brojnih povreda.

Dolaskom Brazilca Kake iz Milana i Portugalca Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda, Real je značajno pojačao konkurenciju na sredini terena, a klupska uprava je procijenila da je holandski reprezentativac "višak".

Ukoliko se ostvari i transfer Franka Riberija iz Bajerna u Real, obe krilne pozicije bile bi "bukirane". Kao jedan od klubova zainteresovanih za Robena navodi se engleski Totenhem.

Pored Robena, klub bi lako mogao da napusti Mamadu Dijara, kojeg traži Juventus, kao i Gonzalo Iguain, o kojem se raspituje Inter.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC