• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Potrebna nam je podrška Delija!

Treći dan od početka priprema fudbalera Crvene zvezde i treće predstavljanje u medija centru.

 Đorđević: Potrebna nam je podrška Delija! Izvor: MONDO

Poslije Dejana Lekića i Nikole Ignjatijevića, sa crveno-bijelim šalom i dresom fotoreporterima je ispozirao i Slavoljub Đorđević.

On je novi, a u isto vrijeme i stari fudbaler Crvene zvezde, jer je za klub igrao od 2003. do 2005. godine, kada je otišao u Alaniju, pa Šinjik, Altah...

Snažni defanzivac, rođen 1981. godine u Beogradu, potpisao je ugovor na tri godine. Njega aktuelna situacija, odnosno renoviranje tima pod vođstvo Vladimira Petrovića Pižona podsjeća na vrijeme kada je prvi put dolazio u Ljutice Bogdana na promociju.

"I tada smo imali mnogo mladih i nekoliko iskusnih igrača, ali smo trenirali i vjerovali u sebe",
rekao je Đorđević, koji će biti jedan od iskusnijih u timu za narednu sezonu.

"Presrećan sam što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao i gdje sam većinu svog života i proveo. Znam šta je Crvena zvezda i svjestan sam u kojoj je situaciji i bez obzira što sam imao ponude drugih klubova, odlučio sam da se vratim", istakao je Đorđević.

Iako je Pižon poručio da će trofeji doći tek 2011. godine, kada se situacija u timu i van njega stabilizuje, Đorđević je izjavio da će se to možda dogoditi i ranije.

"Vjerujem u sebe i svoje saigrače i pored toga što je ekipa mlada, ali sam ubijeđen da će sadašnje rukovodstvo i stručni štab naći put koji će nas odvesti do trofeja. U tom sam siguran, jer da nisam ne bih se ni vratio".

Beograđanin je izabrao broj 18.

"Znam da sam sa 28 godina jedan od iskusnijih i šta se od mene traži. Ponavljam, ubijeđen sam da će Crvena zvezda vrlo brzo povratiti svoj stari sjaj i da će javnost i sve Delije koje čine većinu Srbije dati nama punu podršku i pomoći kako meni, tako i cijelom klubu da postignemo željene rezultate", zatražio je Đorđević bezuslovnu podršku sa sjevera, kada počne sezona 16. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

U klubu su najavili da će naredne nedelje biti nastavljeno sa predstavljanjima novih igrača, a moguće je da će brzo na red doći i Luka Pejović, dvadesetrogodišnji fudbaler šampiona Crne Gore, Mogrena. On je veoma interesantan ljudima u Zvezdi, ali je pitanje koliko će Mogren tražiti za Pejovića.

Pored Pejovića, pregovara se i sa Čukaričkim oko angažovanja mladog srpskog reprezentativca Milana Vilotića.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC