• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo u dresu Partizana - zvanično (FOTO)!

Kleverson Gabrijel Kordova - Kleo ponovo je došao u Beograd i ponovo će igrati u glavnom gradu Srbije, ali je crvenu boju na dresu zamijenio crnom!

 Kleo u dresu Partizana - zvanično (FOTO)! Izvor: MONDO

Brazilac koji je proteklu sezonu proveo u Crvenoj zvezdi, u petak je, na užas mnogobrojnih navijača kluba iz Ljutice Bogdana, postao fudbaler najvećeg rivala - Partizana.

Kleo je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-bijelima, koji se nadaju da će biti još efikasniji nego što je to bio u Zvezdi.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

"Izabrao sam klub koji ima viziju i šampionski mentalitet, a navijači Crvene zvezde ne bi trebalo da se ljute, jer se sa bivšim klubom nisam dogovorio. Nije to ništa strašno", bile su to prve riječi Brazilca Klea na dugo očekivanom predstavljanju u Humskoj 1.

Izjave u video formatu pogledajte na našem sajtu www.mtsmondo.com.

Kleo je potresao fudbalsku Srbiju poslije prelaska iz redova jednog u redove druge vječitog rivala, što je prvi slučaj poslije 20 godina, ali je više puta ponovio da to nije ništa strašno, da se ne plaši reakcija navijača Zvezde i da nije tražio nikakvo obezbjeđenje.

"Zašto bih to radio?", pitao je Kleo odgovarajući na novinarsko pitanje.

Ljudi iz Partizana pitali su Brazilca koji bi dres volio da nosi, i odmah su mu ispunili želju. Crno-bijeli dres sa brojem 9 je već u prodaji.

"Bio bih zadovoljan sa 18 golova", rekao je Kleo, koji kaže da je najbolji igrač Partizana Almami Moeira.

Jedan od "provodažija" istorijskog transfera iz Ljutice Bogdana u Humsku bio je i doskorašnji igrač crno-bijelih Antonelo Žuka koji je u telefonskom razgovoru zemljaku pričao o superlativima o Partizanu.

"Presudilo je to što Partizan osvaja titule i ima priliku da igra u Ligi šampiona", rekao je Kleo, koji je sa osmijehom dodao da će svakako promijeniti stan u kojem je do sada stanovao.

U dresu Zvezde postigao je osam golova prethodne sezone, ali crveno-bijeli zbog finansijske krize nisu otkupili njegov ugovor i to je šampion Srbije iskoristio.

"Do sada mi niko ništa nije loše rekao, nije me zvao, niti prijetio, a navijači Zvezde znaju u kakvoj se situaciji nalazi klub. Nismo se dogovorili i tu nema ničeg lošeg", rekao je Brazilac.

Kleo je dodao da su takve stvari u Brazilu sasvim normalne i da se ni izbliza ne podiže tolika prašina kao u Srbiji.

Raduje ga što će igrati u crno-bijelom, jer on i njegov brat navijaju za Korijantans koji ima iste boje kao Partizan.

Na izjave iz Ljutice Bogdana da ne vrijedi novca koliko je tražio, Kleo je odgovorio: "Poštujem to, ali je vjerovatno situacija u klubu uticala da tako kažu. Partizan ne misli tako".

Dijete koje je usvojio i zbog čega se toliko "dugo" čekalo na njegov dolazak je dječak.

U Humskoj je bila potpuno normalna i uobičajena atmosfera, bez dodatnog obezbjeđenja. Nije bilo čak ni viđenijih navijača Partizana da pozdrave novo pojačanje crno-bijelih.

(N. Janković, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC