• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lids protiv Lidsa, umesto protiv Vitorula

Autor mondo.rs

Engleski drugoligaš "ispaljen" za prijateljski meč sa rumunskim prvoligašem, pa je trener morao u poslednjem trenutku da smisli rešenje da navijači koji su doputovali u Italiju ne bi ostali razočarani.

Fudbaleri Lids junajteda, nekada stabilnog premijerligaša, a danas kluba koji se češće bori da očuva drugoligaški status, nego da se vrati u elitu, trenutno su na pripremama u Italiji.

Ekipa Dejva Hokadeja u nedelju je trebalo da igra prijateljski meč sa rumunskim prvoligašem Vitorulom iz Konstance, međutim...

Iako je sve bilo zakazano, rival se nije pojavio na terenu. Šta više, nije uopšte doputovao u Santa Kristinu. Za razliku od grupe navijača Lidsa!

U engleskom klubu navode da nisu dobili zvanično objašnjenje izostanka, ali pošto je utakmica već bila organizovana, nisu želeli da razočaraju svoje pristalice, pa su se podelili u dva tima i odigrali "između sebe" dva puta po 20 minuta.

"Zlatni" su savladali "bele" 3:1, tako da trener Hokadej za sada može da bude zadovoljan, jer su njegovi fudbaleri u prvoj proveri bili ubedljivi protiv niželigaša Gardene - 16:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC