• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Spremni smo, samo bez pritiska

Autor mondo.rs

Crno-beli željno iščekuju premijerni meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Toršavna i ističu da prihvataju ulogu favorita, ali i da moraju da je opravdaju na terenu.

 PARTIZAN: Spremni smo, samo bez pritiska Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbalere Partizana nešto više od 24 sata deli od premijerne utakmice u novoj sezoni. Crno-beli će u utorak od 20.45 časova na stadionu u Humskoj ugostiti šampiona Farskih Ostrva HB Toršavna. U Partizanu su optimisti uoči evropske premijere, priznaju ulogu favorita, ali i napominju respekt prema "neugodnom rivalu".

"Sve informacije koje imamo govore da moramo da budemo apsolutno fokusirani i koncentrisani i da uvažimo protivnika. Uzimamo ulogu favorita na svoja leđa, ali moramo da je opravdamo na terenu. Cilj je jasan, prolaz u treće kolo kvalifikacija. Tražićemo pobedu i dobar rezultat", rekao je Marko Nikolić na stadionu u Humskoj.

Branko Ilić "na čekanju"

Pojačanje Partizana Branko Ilić biće licenciran za evropska takmičenja, ali to ne znači da će biti u sastavu u prvom meču protiv Toršavna. "On je doveden da svojim iskustvom pomogne Partizanu, ali ovaj klub zahteva jedan nivo ozbiljnosti. Čovek je tri dana sa nama i odradio je četiri treninga, nije realno da bude u konkurenciji za prvu utakmicu", rekao je Marko Nikolić.

 Trener Partizana pozvao je na oprez jer prve utakmice u sezoni uvek donose nepoznanice.

"Naš kvalitet je što smo zadržali ekipu od prošle sezone, ali moramo da potvrdimo da smo favoriti i na terenu. Protivnik ima skandinavski mentalitet i ovo će za njih biti veliki izazov".

Nikolić je napomenuo da moraju biti maksimalno koncentrisani, kao i da mu se ne dopada atmosfera koja je stvorena pred duel sa Faranima.

"Svi jedva čekamo početak utakmice, potrebna nam je apsolutna koncentracija i fokusiranost protiv Farana, pogotovo što su poslednjih godina naši timovi imali dosta problema i sa ovakvim rivalima. Protivnik je tim koji je visokim rezultatom eliminisao Linkoln u prvom kolu i pokazao da zaslužuje svo naše poštovanje. Lično, ne dopada mi se atmosfera pre početka utakmica, da je potrebno da se pojavimo na terenu i da je samo pitanje koliko golova ćemo da postignemo".

Na pitanje novinara da li bi bio zadovoljan pobedom od 1:0, Nikolić je rekao: "Uvek sam zadovoljan pobedom, pogotovo ako se igra za bodove, ali neka bude sa onoliko golova razlike koliko je dovoljno da prolazak dalje", istakao je Nikolić i dodao da se Vladimir Volkov oporavio od povrede leđa i da je počeo da trenira, ali da neće biti u sastavu.

Napadač Partizana Petar Grbić smatra da crno-beli moraju da opravdaju ulogu favorita protiv ekipe sa Farskih Ostrva.

"Od kada smo saznali da ćemo igrati kvalifikacije za Ligu šampiona krenuli smo sa pripremama, to je neka vrsta nagrade za celu ekipu. Mi smo favoriti, iako je HB odlična ekipa, ali ne sme da nam se ponovi Širak od prošle godine", rekao je Grbić.

Revanš susret igraće se sledeće nedelje na Farskim ostrvima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC