• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blater iznenađen zbog Mesija

Autor mondo.rs

Predsednik FIFA pohvalio Brazilce i izjavio da zaslužuju 9,25 od maksimalnih 10 kao ocenu za organizovanje Svetskog prvenstva, ali je iznenađen odlukom svoje organizacije da za najboljeg igrača Mundijala proglasi Lionela Mesija.

Mnogo polemika bilo je uoči Mundijala u Brazilu. Postavljala su se razna pitanja, a najčešće da li će stadioni biti spremni na vreme, da li će infrastruktura biti odgovarajuća, hoće li sve proći bezbedno...

Posle mesec dana fudbala u Riju, Sao Paulu, Belo Horizonteu i ostalim gradovima domaćinima svetskog prvenstva, čini se da je sve bilo zadovoljavajuće.

Po mišljenju prvog čoveka FIFA, Sepa Blatera, čak i "fantastično".


Predsednik Svetske fudbalske federacije ocenio je turnir u Brazilu "veoma posebnim" zbog visokog kvaliteta fudbala, ali je i kritikovao organizaciju na čijem je čelu zbog toga što ne rešava na pravi način diskriminatorsko ponašanje navijača na stadionima.

Blater je potvrdio da je o toj temi razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i naveo da će borba protiv rasizma u fudbalu biti prioritet na šampionatu 2018. godine u Rusiji.

Predsednik FIFA odbacio je kritike usmerene protiv njega i predsednice Brazila Dilme Rusef prilikom predstavljanja trofeja na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru.

"Kada ste u ovom poslu, morate da živite s tim", poručio je Blater, a prenosi AP.

Blater je kazao i da je"pomalo iznenađen"izborom argentinske zvezde Lionela Mesija za najboljeg igrača ovogodišnjeg Mundijala, kao i da mu je žao Urugvajca Luisa Suareza koji je suspendovan na četiri meseca zbog toga što je ugrizao protivničkog igrača.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC