• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džoi Barton: Hoću opet u reprezentaciju!

Autor mondo.rs

Problematični vezista Kvins Park Rendžersa izjavio da, s obzirom na to kako je Engleska igrala na Mundijalu u Brazilu, u nacionalnom timu sigurno ima mesto i za njega.

Svojim komentarima, a posebno porukama na Twitteru, Džoi Barton često dospeva u centar pažnje javnosti. Kako britanske, tako i svetske.

Ovaj put, 31-godišnji vezista javio se povodom debakla engleske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Ekipa Roja Hodžsona osvojila je samo bod u konkurenciji Kostarike, Urugvaja i Italije, a nacija je ostala razočarana nastupima svojih fudbalera u tim mečevima.

Džoi Barton, takođe.

Fudbaler koji je u dosadašnjoj karijeri dva puta igrao za mladu selekciju Engleske i jednom za A tim, nasmejao je mnoge kada je u maju 2013. objavio da završava reprezentativnu karijeru.

To bi imalo smisla da je Barton bio u planovima selektora, ali jedini put kada je nastupio za najbolju selekciju Engleske bio je prijateljski duel sa Španijom, u februaru 2007. Odigrao je tada poslednjih 15 minuta u porazu 0:1.

Ovaj put Barton kaže da je "smrtno ozbiljan" i najavljuje da se ponovo stavlja na raspolaganje selektoru.

"Pošto sam dobro gledao kako je Engleska igrala u Brazilu, rešio sam da se vratim reprezentativnoj karijeri. Imajući u vidu standard naše igre, mislim da je to moguće. Sada sam bolji fudbaler nego što sam bio kada sam dobio poziv u nacionalni tim", smatra Džoi Barton.

"Ljudi možda nekada nisu sigurni da li govorim ozbiljno ili ne. Verujte mi da ovaj put pričam 'smrtno ozbiljno'. To je sve što za sada imam da kažem na ovu temu. Vreme je da istupim ili ućutim", dodao je vezista Kvins Park Rendžersa, koji je prošle sezone zaista značajno doprineo da se klub kroz baraž vrati u Premijer ligu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC