• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Da li će oni otvoriti sezonu?

Autor mondo.rs

Manje više sve je poznato oko sastava Partizana za prvi meč u sezoni 2014/2015. Dilema Grbić ili Živković. Saša Ilić na klupi, traka kod Voje Stankovića.

Nekoliko sati je ostalo da otvaranja nove fudbalske sezone u Humskoj. Partizan će u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona ugostiti HB Toršavn sa Farskih Ostrva.

Crno-beli u utakmicu protiv Farana ulaze kao apsolutni favoriti, ali to ne znači da će trener vicešampiona Srbije Marko Nikolić odmarati snage za jače duele, za koje se nadaju u Humskoj da će uslediti posle prve prepreke ka eliti.

Naprotiv!

Opomene iz ne tako davne prošlosti (Šamork, Širak) uticale su na to da bez obzira na ime i kvalitet protivnika nivo borbene gotovosti fudbalera Partizana bude najviši, samim tim očekuje se da Nikolić od prvog minuta šansu ukaže igračima koji su po formi u ovom momentu najbliži startnoj postavi.

Sudeći prema poslednjim pripremnim proverama, tim Partizana za meč sa Toršavnom bio trebalo da bude sledeći: Lukač – Vulićević, Trajković, Stanković, Petrović – Pantić, Drinčić, Brašanac, Živković/Grbić – Lazović, Škuletić
.

Dakle, jedina dilema mogla bi da bude na poziciji krilnog napadača, odnosno da li će se u startnih 11 naći dvojica tinejdžera iz generacije 96 ili će umesto Andrije Živkovića igrati iskusniji Petar Grbić, koji je dan pred utakmicu uz trenera govorio na konferenciji za medije.

S obzirom da je propustio veći deo priprema i prema najavama šefa stručnog štaba "parnog valjka", Vladimir Volkov neće biti u konkurenciji za levog beka, pa je logično da na toj poziciji bude Nemanja Petrović. Mladi defanzivac počinjao je utakmice protiv Rubina i Gorice, koje su važile za glavne testove crno-belih.

Milanu Lukaču će pripasti "jedinica", na desnom beku je standardno dobri Miroslav Vulićević, na pozicijama centralnih bekova Vojislav Stanković i Branislav Trajković. Branko Ilić je tek tri-četiri dana u radu sa novim saigračima i preskočiće Farane.

Na sredini terena, u formaciji 4-4-2, trebalo bi da budu Danilo Pantić, Nikola Drinčić i Darko Brašanac, a u napadu tandem koji je posebno dobro funkcionisao na poslednjem meču u Ptuju Petar Škuletić i Danko Lazović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC