• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok u Torinu: Konte podneo ostavku!

Autor mondo.rs

Ovo NIKO nije očekivao! A, izgleda da je razlog - Mančester junajted...

Ako su informacije italijanske "Gazete Delo Sport" tačne, Juventus je pravo niotkud ostao bez trenera, tvorca tri uzustopne titule prvaka Italije!

Ovaj list u utorak uveče objavio je da je Antonio Konte besno napustio sastanak sa prvim operativcem kluba Bepeom Marotom i saopštio da više nije trener "bjankonera"! Ovu odluku, Konte je navodno doneo samo mesec dana posle načelnog dogovora da produži ugovor sa Juveom i nastavi da "bere" trofeje.

Šta je razlog ovog veleobrta? Za sada nije poznato, ali pretpostavlja se da je Konte "odlepio" kada je čuo da je Juventus odlučio da prihvati ponudu Mančester junajteda od oko 45 miliona evra za "ratnika" Artura Vidala.

Konte se nadao da će naredne sezone imati tim jači nego prethodne, kako bi napravio korak napred u Ligi šampiona, a Vidal je bio nezamenljiv u njegovim planovima.




Ukoliko ova vest u toku večeri ili narednog dana bude potvrđena, pretpostavka je da će mnogi klubovi okrenuti Konteov broj telefona, a pre svih čelnici Fudbalskog saveza Italije, koji su ga hteli za selektora i dok je primao platu u Torinu. Ovako, neće morati da se "natežu" sa Juventinima oko toga kada će i koliko biti posvećen poslu u reprezentaciji.

Nekolicina italijanski novinara pola sata, sat posle vesti o rastanku Kontea i Juventusa "tvitnula" je da Italija ima novog selektora.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC