• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otišao iz Barse, a sada će opet trenirati Mesija

Autor mondo.rs

Nesvakidašnji rasplet je na pomolu...

Prema mnogim izveštajima od pre mesec i po dana, Havijer "Tata" Martino morao je da napusti klupu Barselone, između ostalog, zbog toga što prva zvezda tima Lionel Mesi nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov zemljak u debitantskoj sezoni u Evropi vodio ekipu.

Na kraju, izostali su i trofeji, prvi put posle mnogo godina, a Martina je u Barsi nasledio bivši kapiten kluba Luis Enrike.

Međutim, prema izveštajima španskih i argentinskih medija, postoji velika verovatnoća da je Martino i Mesi ponovo sarađivati, i to uskoro.

Naime, posle odlaska selektora poraženog finaliste Mundijala, Alehandra Sabelje, Martino je nezvanično prvi kandidat za tu neugodnu poziciju, koja je "pojela" mnoge trenere u poslednjih desetak godina, pa i Dijega Armanda Maradonu.

Martino je ime stekao sjajnim rezultatima u Južnoj Americi, ali nije dobro prošao u pokušaju da u Barseloni nasledi u međuvremenu preminulog Tita Vilanovu, iako je do poslednje kola Primere imao šansu da osvoji titulu.

Smenjen je, a sada mu se ukazuje prilika da preuzme tim koji je takođe ostao bez trofeja u poslednjoj utakmici - pod vođstvom Sabelje, kojeg igrači očigledno nisu previše poštovali, Argentina je stigla do finala SP u Brazilu, u kojem je poražena od Nemačke, golom u produžecima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC