• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve ili Srbija: Da li se to Miha predomislio?

Autor mondo.rs

Iz Italije stižu vesti da naš stručnjak nije više čvrst u nameri da nastavi da radi u Sampdoriji. Postoji više razloga zbog tih nedoumica.

Dok je trajala sezona 2013/14, Siniša Mihajlović bio je predmet raznih spekulacija.

Govorilo se da će se vratiti na mesto selektora reprezentacije Srbije, sa koje se povukao u oktobru, govorilo se i da će preuzeti Inter, da će postati trener Lacija, da će jednostavno otići iz Sampdorije... Međutim, kada je sezona završena, Miha je svima poručio da ostaje u Đenovi i da ima nameru da ostavi trag u klubu u kojem je i igrao sa uspehom.

Ali, u utorak uveče, pojedini italijanski mediji najavljuju da se Mihajlović dvoumi oko toga i da bi mogao lako da se predomisli. Razlog? Nezvanično, još jedan odlazak iz njegovog stručnog štaba. Naime, Mihajlović se navodno susreće sa problemima u odnosima sa novim vlasnikom Sampdorije, Masimo Fererom, koji je u maju kupio klub od Edoarda Garonea.

Ferero, izgleda, voli da se meša u sve i svašta, pa je tako dikrektor za komunikacije Alberto Marangon podneo ostavku posle 12 godina na "Marasiju". Još jedan bliski Mihajlovićev saradnik Afijedo Brajda, koji je stigao iz Milana pre nekoliko meseci, takođe je dao otkaz.

"Sky Sport Italia" navodi da bi razlog za Mihajlovićev odlazak mogao da bude i rastanak Kontea i Juventusa, jer su do njega došle informacije da u Torinu veoma cene način na koji on radi svoj posao. Ipak, novinar podseća i da je to malo verovatna opcija, s obzirom na to da je Mihajlović radio u dva velika Juventusova rivala, Fiorentini i Interu.

Nije, na kraju, nemoguće da Mihajlović još jednom razmisli o tome da se vrati na klupu "orlova". U danu kada je objavljena ova vest, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije održao je još jedan sastanak u nizu na kojem nije doneta odluka o tome ko će trenirati našu reprezentaciju.

Iz izjava predsednika FSS Tomislava Karadžića može se nedvosmisleno zaključiti da se naša Kuća fudbala okreće italijanskim trenerima, italijanskom stilu, italijanskoj ligi, u kojoj igra najveći broj naših reprezentativaca. Ako neće biti Valter Zenga, ako je Roberto Manćini preskup, možda je baš Mihajlović ono što je Karadžić sve vreme čekao?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC