• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslednja opomena za Džeka Vilšera!

Autor mondo.rs

Nestašni dečko uhvaćen je kako pije, puši i ljubi se s muškarcima tokom odmora u Las Vegasu. Navodno, kada se vrati, Arsen Venger izrećiće mu opomenu pred isključenje.

Prema talentu koji poseduje, Džek Vilšer je sa 22 godine već trebalo da bude na pola puta da postane Pol Skols.

Ali, prema radnoj etici i profesionalizmu koji pokazuje, teško da će do 52. godine biti "P" od Pola Skolsa i zbog toga je mladi, talentovani vezista Arsenala i engleske reprezentacije konstantno na udaru medija.

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, štiti ga koliko može, ali izgleda da je Vilšer i kod njega potrošio kredite.

U utorak, britanski tabloidi objavili su fotke na kojima se Vilšer, tokom "odmora" u Las Vegasu, opija na bazenu u društvu lepih devojaka, puši cigarete i ljubi s muškarcem... Konkretno, za bavljenje sportom može da mu šteti alkohol i duvanski dim, zbog čega se već jednom, prošlog oktobra, izvinjavao Vengeru.

"Napravio sam grešku, fudbaleri greše, ali ja nisam pušač", rekao je tada i dodao: "Pričao sam sa menadžerom, koji me je pitao šta se dogodilo. Objasnio sam, sredili smo stvar i vratio me je u tim. To nije problem koji će se ponavljati, ja ne pušim, tako da će mi ovo biti poslednji put".

Međutim, nije bio... Paparaco objektiv je uvek tu kad ne treba i sada Vilšera očekuje novi razgovor sa Vengerom, koji je malo zbog njegovog neprofesionalnog stila života, a malo više zbog čestih povreda (nije li to povezano?) pronašao alternativne izvore kreacije na sredini terena.

Engleski mediji, pod naznakom nezvanično, navode da će Venger kazniti Vilšera i izreći mu poslednju opomenu uoči starta nove sezone.

Dok se očekuje razgovor između njih dvojice, bivši menadžer Arsenala Džordž Grem rekao je:

"Venger mora da bude čvrst prema Džeku i kaže mu da kolika je odgovornost na njemu, da nije više klinac kom će se tolerisati sve. Džekova karijera je samo nazadovala tokom prethodnih godinu i po dana, nije napravio ni korak unapred".

Dok se očekuje dolazak Samija Kedire u Arsenal, Vilšer će imati samo problem više da se izbori za minute na terenu. Aron Ramzi nametnuo se kao ozbiljna opcija na centru igrališta, Mesut Ozil i Santi Kasorla imaju svoje pozicije iza napadača, Teo Volkot se oporavlja, Aleks Okslejd-Čemberlejn izrasta u igrača koji može da pokrije sve više pozicija i da se prilagođava, pored Olivijea Žirua sada je tu i Aleksis Sančez, koji i sam ume da odigra u polju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC