• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Kirovski pravio čuda u "Zemunelu"!

Autor mondo.rs

Bivši golman Crvene zvezde branio nemoguće u prijateljskom odmeravanju snaga Partizana i Zemuna u Sportskom centru crno-belih. Partizan pobedio golom Fofane u finišu meča.

 Aleksandar Kirovski pravio čuda u "Zemunelu"! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Aleksandar Kirovski je od 2011. do 2013. godine bio golman Crvene zvezde, ali je branio na samo dve utakmice. Prednost je imao Boban Bajković, a nezadovoljan statusom Kirovski se vratio u Zemun odakle je i došao među crveno-bele.

Sada kada je Bajković otišao iz Crvene zvezde, čelnici crveno-belih mogli su da razmisle o povratku 23-godišnjeg Kirovskog. Zvezda je ovog leta dovela iskusnog Damira kahrimana, ali ono što je Kirovski danas radio u "Zemunelu" je za svaku preporuku.

On je, realno, spasao Zemun ubedljivog poraza od Partizana u prijateljskoj utakmici u "Zemunelu", u kojoj je za crno-bele debitovao defanzivac Branko Ilić, slovenački reprezentativac.

Partizan je protiv Zemuna nastavio praksu da igra kontrolne utakmice, koje dobro dođu pogotovo u sezoni koja je tek počela. Marko Nikolić ima običaj da u ovakvim utakmicama "razmrda" noge fudbalerima koji nisu igrali veče pre toga ili su dobili manju minutažu.

Tako je bilo i ovog pre podneva u "Zemunelu".

Oni koji nisu igrali ili su igrali malo protiv Toršavna u utorak uveče (3:0), dobili su šansu da zaigraju protiv srpskog trećeligaša.

Partizan je u prvih 45 minuta stvorio sijaset stopostotnih prilika, ali je golman Zemuna bio nesavladiv. Bivši golman Crvene zvezde pravio je čuda u Sportskom centru Teleoptik teleoptik i svojim neverovatnim odbranama zadivio malobrojnu publiku, koja je došla da pogleda duel vicešampiona Srbije i trećelligaša.

Partizan je pobedio 1:0 golom Ismaela Beka Fofane u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena.

Za razliku od prvih 45 minuta, Zemun je bio ravnopravan takmac u drugom delu meča, a za ekipu iz Gornje varoši, igrali su i golgeteri Nikola Vujošević i Dušan Đokić, nekadašnji napadač Zvezde.

PARTIZAN: Kljajić - Pauljević, Ostojić, Branko Ilić, Volkov - Marković, Gulan, Saša Ilić - Luka, Ninković, Fofana. Igrali su još: Živko Živković, Bogosavac, Lukić.

ZEMUN: Kirovski, Matejević, Malović, Koković, Bojbaša, Preradović, Dimitrijević, Petrović, Ivković, Rašković, Ilić. U drugom poluvremenu igrali su još Nikola Vujošević, Dušan Đokić...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC