• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U-19: Zlato "Litvanaca" braniće...

Autor mondo.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović odredio je spisak igrača koji će od 19. do 31. jula nastupiti na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Dve, važne nepoznanice.

Prošlog leta, Srbija je dobila nešto u šta je i dalje teško poverovati - titulu šampiona Evrope u fudbalu. Osvojila je reprezentacija do 19 godina, čiji će naslednici ovog jula pokušati da odbrane titulu.

Pod vođstvom selektora Veljka Paunovića, izmenjeni tim takmičiće se na kontinentalnom prvenstvu u Mađarskoj, od 19. do 31. jula. Učešće na turniru počeće u Grupi B, uz selekcije Bugarske, Nemačke i Ukrajine.

Prema rečima Paunovića, konačan spisak biće poznat u petak u podne, kada će biti razjašnjeno hoće li Totenhem i Genk pustiti Miloša Veljkovića i Sergeja Milinković Savića da dođu u kamp reprezentacije u Đer.

Grupu A čine reprezentacije Mađarske, Austrije, Portugala i Izraela. Šest prvoplasiranih ekipa steći će pravo učešća na Svetskom prvenstvu 2015. godine, koje će biti održano na Novom Zelandu.

Na konačnom spisku Veljka Paunovića ispisana su imena:

GOLMANI: Predrag Rajković (Crvena zvezda), Vanja Milinković Savić (Mančester junajted - Vojvodina)

ODBRANA: Milan Gajić (OFK Beograd), Srđan Babić (Vojvodina), Miladin Stevanović (Partizan), Nemanja Antonov (OFK Beograd), Radovan Pankov (Vojvodina), Mihailo Ristić (Crvena zvezda)

VEZNI RED: Nemanja Maksimović (Domžale), Saša Zdjelar (OFK Beograd), Veljko Simić (Bazel), Danilo Pantić (Partizan), Marko Grujić (Crvena zvezda)

NAPAD: Staniša Mandić (Čukarički), Mijat Gaćinović (Vojvodina), Dejan Dražić (OFK Beograd), Andrija Živković (Partizan), Luka Jović (Crvena zvezda)

"U Mađarsku idemo sa velikim željama. Za nas je presudna prva utakmica protiv Ukrajine. Ako pobedimo u tom meču obezbedićemo plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Novom Zelandu. Voleli bismo da ponovimo celu priču od prošle godine. Tada su omladinci, pod vođstvom Ljubinka Drulovića, išli korak po korak do titule. Takva je i naša strategija. Prvenstveno mislimo na Ukrajinu, a posle toga ćemo razgovarati i o Nemačkoj i Bugarskoj", rekao je selektor.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC