• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ja sam Luj Van Gal, trenirate i popodne"

Autor mondo.rs

Novi menadžer Junajteda upoznao se sa ekipom i već prvog dana je izveo na dupli trening.

Iako je još u maju postao novi menadžer Mančester junajteda, Luj Van Gal upoznao se u sredu sa ekipom, u klupskom centru Karington.

Igrači su se okupili u 9.30 časova i odradili prvi trening pod vođstvom pomoćnika. Holanđanin je doputovao u Mančester u 11.50, pa je, posle kratke ture po klupskom centru, u 13.00 prisustvovao zajedničkom ručku sa ekipom i saradnicima, koji će ubuduće biti obavezan.

"Luj Van Gal obeležio je svoj prvi dan u Junajtedu odlukom da igrači izađu i na popodnevni trening", izveštava list "Gardijan".

Holandski stručnjak dozvolio je fudbalerima da pauzu do treninga u 17.30 iskoriste za odlazak kući, na dremku, a potom ih je i lično izveo na teren.



"Novi menadžer obratio se igračima i rekao im da želi da sledeće sezone Junajted ponovo bude šampion", piše isti izvor, uz kratak opis prvog Van Galovog treninga u novom klubu.

Na posebnom testu u narednim danima biće šestorica igrača: Kris Smoling, Tom Kleverli, Havijer Ernandez, Šinđi Kagava, Daren Flečer i Ešli Jang.

Van Gal hoće da kupi Arsenalovog Tomasa Fermalena, a Smoling bi mogao da napusti Junajted kao deo tog transfera, u slučaju da Arsen Venger želi da odmah osigura zamenu za Belgijanca.

"Đavoli" će u petak otputovati na letnju turneju u SAD, a Holanđanin će već u prvoj kontrolnoj utakmici, protiv El-Ej Galaksija (24. jula) pokušati da izvede zaključak ko mu je potreban, a ko nije.

Uz informaciju da Vidal neće doći u Junajted, list iznosi i novu energiju u klubu.

"Izvori kažu da se sa dolaskom Van Gala osetila nova energija u Karingtonu. Njegov uticaj se već može videti i po tome da je klub rasprodao pretplatne karte za novu sezonu prve nedelje ovog meseca, tri sedmice pre nego što je bilo očekivano".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC